• Dual 15-inch two-way full-range big watts speaker mobile performance sound system

    X-215 Dual 15-inch dual-way full-range watt speaker mobile sistem swara

    Konfigurasi: woofer ferit 2 × 15 inci (kumparan swara 75mm magnetik) tweeter ferit 1 × 2,8 inci (koil swara 72mm magnetik) Fitur: Speaker X-215 bisa digunakake kanggo penguatan swara venue lan macem-macem jinis kegiatan kinerja; Woofer frekuensi rendah dobel 15 inci lan tweeter kompresi film titanium 2,8 inci dipasang ing sungu direktur terus-terusan 100 ° x40 °, reproduksi swara bener, lancar, alus, lan respons sementara sing apik; Kabinet digawe saka 18mm ...
  • Dual 15-inch three-way  full-range high power Outdoor speaker mobile performance sound system

    H-285 Dual 15-inch sistem swara kinerja lengkap speaker jarak jauh

    H-285 nggunakake cangkang trapezoidal pasif rong arah, woofer ganda 15 inci nggambarake swara manungsa lan dinamika frekuensi sedheng, siji sungu 8-inch sing ditutup lengkap minangka driver frekuensi tengah kanggo nggambarake kekuwatane swara manungsa, lan siji Driver tweeter 65-inti 3-inci ora mung njamin tekanan swara lan penetrasi, nanging uga njamin kaendahan frekuensi Ultra-dhuwur. Tanduk beban frekuensi nganti-dhuwur yaiku cetakan cetakan terintegrasi, sing nduweni ciri khas kayata ...