• 800W pro audio power amplifier 2 channels 2U amplifier

    LA SERIES 800W pro audio power amplifier 2 saluran 2U ampli

    Penguat daya seri LA duwe patang model, pangguna bisa cocog kanthi cocog karo sarat beban speaker, ukuran papan penguatan swara, lan kondisi akustik ing papan kasebut.

    Seri LA bisa nyedhiyakake tenaga amplifikasi sing paling apik lan paling cocog kanggo pamicara sing paling populer.

    Daya output kanggo saben saluran ampli LA-300 yaiku 300W / 8 ohm, LA-400 yaiku 400W / 8 ohm, LA-600 yaiku 600W / 8 ohm, lan LA-800 yaiku 800W / 8 ohm.

  • 800W 2 channels pro sound amplifier

    CA SERIES 800W 2 saluran ampli swara pro

    Seri CA minangka set ampli daya kinerja tinggi sing dirancang khusus kanggo sistem kanthi sarat swara sing dhuwur banget. Nggunakake sistem adaptor daya tipe CA, sing nyuda konsumsi AC saiki lan nambah efisiensi sistem pendinginan. Kanggo nyedhiyakake output stabil lan nambah reliabilitas operasi peralatan, seri CA duwe 4 model produk, sing bisa menehi pilihan daya output saka 300W nganti 800W saben saluran, yaiku pilihan sing akeh banget. Sanalika, seri CA nyedhiyakake sistem profesional sing lengkap, sing nambah kinerja lan mobilitas peralatan.

  • 800W powerful professional stereo amplifier

    AX SERIES 800W ampli stereo profesional sing kuat

    Penguat daya seri AX, kanthi tenaga & teknologi unik, sing bisa nyedhiyakake optimalisasi ruang head paling gedhe lan realistis lan kemampuan nyopir frekuensi rendah sing luwih kuat kanggo sistem speaker ing kahanan sing padha karo produk liyane; level tenaga cocog karo pamicara sing paling umum digunakake ing industri hiburan lan kinerja.

  • Class D power amplifier for professional speaker

    E SERIES Kelas D power amplifier kanggo speaker profesional

    Lingjie Pro Audio bubar ngluncurake penguat tenaga profesional E-series, sing dadi pilihan tingkat entri sing paling efektif kanggo aplikasi penguatan swara ukuran cilik lan medium, kanthi trafo toroidal berkualitas tinggi. gampang dioperasikake, stabil ing operasi, larang regane larang regane, lan digunakake umume, nduweni karakteristik swara dinamis sing gedhe banget sing menehi reaksi frekuensi sing amba banget kanggo sing ngrungokake. Penguat seri E dirancang khusus kanggo kamar karaoke, penguatan pidato, pagelaran ukuran cilik lan medium, kuliah ruangan konferensi lan acara liyane.

  • 1100W pro audio power amplifier high power amplifier match for dual 15-inch speaker

    E-48 1100W pro audio power amplifier match power amplifier dhuwur kanggo speaker dual-inch 15

    Penguat tenaga profesional seri E paling anyar TRS gampang dioperasikake, stabil ing kerja, hemat biaya, lan serbaguna. Iki dirancang kanggo digunakake ing ruangan karaoke, amplifikasi basa, pagelaran ukuran cilik lan medium, pidato ruang konferensi lan acara liyane.

  • 1350W 4 channels pro audio amplifier high power amplifier for performance

    FP SERIES 1350W 4 saluran pro audio amplifier ampli daya tinggi kanggo kinerja

    Seri FP minangka amplifier daya ganti kinerja dhuwur kanthi struktur kompak lan cukup.

    Saben saluran duwe voltase output puncak sing bisa disetel kanthi mandhiri, supaya ampli bisa gampang bisa karo pamicara saka level daya sing beda-beda.

    Sirkuit proteksi cerdas nyedhiyakake teknologi canggih kanggo nglindhungi sirkuit internal lan beban sing gegandhengan, sing bisa nglindhungi ampli lan speaker ing kahanan ekstrem.

    Cocog kanggo pertunjukan skala besar, papan, klub hiburan kelas dhuwur komersial lan papan liyane.

  • 350W integrated home karaoke amplifier mixer amplifier with bluebooth

    EVC-100 350W amplifier mix karaoke omah terintegrasi karo bluebooth

    Output utama yaiku 350W x 2 daya dhuwur.

    Rong soket input mikropon, sing ana ing panel ngarep, kanggo mikrofon nirkabel eksternal utawa mikropon kabel.

    Dhukungan serat audio, input HDMI, sing bisa nyadari transmisi audio digital sing ora bisa ilang lan ngilangi gangguan lemah saka sumber audio.

  • 450W four in one integrated home karaoke amplifier multifunction mixer amplifier with wireless microphone

    FU450 450W papat ing siji ampli karaoke amplifier integrasi multifungsi mixer amplifier karo mikropon nirkabel

    Seri FU ampli listrik papat-ing-siji cerdas: 450Wx450W

    Sekumpulan sistem VOD papat-ing-siji (dicocogake karo sistem EVODO Multi-Sing VOD) + pra-amplifier + mikropon nirkabel + amplifier daya ing sak host hiburan audio visual

  • 1800W pro audio power amplifier high power amplifier for performance

    LIVE-2.18B 1800W pro audio power amplifier ampli daya dhuwur kanggo kinerja

    LIVE-2.18B dilengkapi rong jack input lan jack output Speakon, bisa adaptasi karo macem-macem panggunaan lan syarat macem-macem sistem instalasi.

    Ana saklar kontrol suhu ing trafo piranti. Yen ana fenomena overload, trafo bakal panas. Nalika suhu tekan 110 derajat, termostat bakal mati kanthi otomatis kanggo ngontrol suhu lan duwe peran protèktif sing apik.

  • 350W integrated home karaoke amplifier hot sale mixing amplifier

    FU-2350 350W ampli karaoke terintegrasi ing omah campuran ampli campuran

    SPESIFIKASI

    Mikropon

    Sensitivitas input / Impedansi input: 9MV / 10K

    7 band PEQ: (57Hz / 134Hz / 400Hz / 1KHz / 2.5KHz / 6.3KHz / 10KHz) ± 10dB

    Tanggepan frekuensi: 1KHz / 0dB: 20Hz / -1dB; 22KHz / -1dB

    Musik

    Rating daya: 350Wx2, 8Ω, 2U

    Sensitivitas input / Impedansi input: 220MV / 10K

    7 band PEQ: (57Hz / 134Hz / 400Hz / 1KHz / 2.5KHz / 6.3KHz / 16KHz) ± 10dB

    Seri modulasi digital: ± 5 seri

    THD: ≦ 0,05%

    Tanggepan frekuensi: 20Hz-22KHz / -1dB

    Tanggepan frekuensi ULF: 20Hz-22KHz / -1dB

    Ukuran: 485mm × 390mm × 90mm

    Bobot: 15,1kg

  • 5.1/7.1 eight channels home theater amplifier home cinema sound system

    CT-6407 / CT-8407 5.1 / 7.1 wolung saluran sistem suara bioskop penguat omah ing ngarep

    Penguat daya khusus teater seri CT minangka versi paling anyar saka ampli audio profesional TRS audio kanthi saklar kunci. Desain penampilan, swasana sederhana, akustik lan kaendahan urip bebarengan. Priksa manawa nada tengah lan dhuwur sing alus lan alus, kontrol frekuensi kurang kuwat, swara nyata lan alami, swara manungsa sing apik lan sugih, lan warna nada umume imbang banget. Operasi sing gampang lan gampang, kerja sing stabil lan aman, kinerja biaya tinggi. Desain sing cukup lan apik, trep kanggo dilengkapi subwoofer pasif daya tinggi, ora mung bisa karaoke kanthi gampang lan seneng, nanging uga bisa ngrasakake efek akustik level teater profesional. Temokake pangowahan lancar ing antarane karaoke lan nonton film, nggawe musik lan film duwe pengalaman sing luar biasa, cukup kanggo nggegirisi awak, pikiran lan jiwa.