Penguat Teater Ngarep

  • 5.1/7.1 eight channels home theater amplifier home cinema sound system

    CT-6407 / CT-8407 5.1 / 7.1 wolung saluran sistem suara bioskop penguat omah ing ngarep

    Penguat daya khusus teater seri CT minangka versi paling anyar saka ampli audio profesional TRS audio kanthi saklar kunci. Desain penampilan, swasana sederhana, akustik lan kaendahan urip bebarengan. Priksa manawa nada tengah lan dhuwur sing alus lan alus, kontrol frekuensi kurang kuwat, swara nyata lan alami, swara manungsa sing apik lan sugih, lan warna nada umume imbang banget. Operasi sing gampang lan gampang, kerja sing stabil lan aman, kinerja biaya tinggi. Desain sing cukup lan apik, trep kanggo dilengkapi subwoofer pasif daya tinggi, ora mung bisa karaoke kanthi gampang lan seneng, nanging uga bisa ngrasakake efek akustik level teater profesional. Temokake pangowahan lancar ing antarane karaoke lan nonton film, nggawe musik lan film duwe pengalaman sing luar biasa, cukup kanggo nggegirisi awak, pikiran lan jiwa.