Amplfiier Profesional

  • 800W pro audio power amplifier 2 channels 2U amplifier

    LA SERIES 800W pro audio power amplifier 2 saluran 2U ampli

    Penguat daya seri LA duwe patang model, pangguna bisa cocog kanthi cocog karo sarat beban speaker, ukuran papan penguatan swara, lan kondisi akustik ing papan kasebut.

    Seri LA bisa nyedhiyakake tenaga amplifikasi sing paling apik lan paling cocog kanggo pamicara sing paling populer.

    Daya output kanggo saben saluran ampli LA-300 yaiku 300W / 8 ohm, LA-400 yaiku 400W / 8 ohm, LA-600 yaiku 600W / 8 ohm, lan LA-800 yaiku 800W / 8 ohm.

  • 800W 2 channels pro sound amplifier

    CA SERIES 800W 2 saluran ampli swara pro

    Seri CA minangka set ampli daya kinerja tinggi sing dirancang khusus kanggo sistem kanthi sarat swara sing dhuwur banget. Nggunakake sistem adaptor daya tipe CA, sing nyuda konsumsi AC saiki lan nambah efisiensi sistem pendinginan. Kanggo nyedhiyakake output stabil lan nambah reliabilitas operasi peralatan, seri CA duwe 4 model produk, sing bisa menehi pilihan daya output saka 300W nganti 800W saben saluran, yaiku pilihan sing akeh banget. Sanalika, seri CA nyedhiyakake sistem profesional sing lengkap, sing nambah kinerja lan mobilitas peralatan.

  • 800W powerful professional stereo amplifier

    AX SERIES 800W ampli stereo profesional sing kuat

    Penguat daya seri AX, kanthi tenaga & teknologi unik, sing bisa nyedhiyakake optimalisasi ruang head paling gedhe lan realistis lan kemampuan nyopir frekuensi rendah sing luwih kuat kanggo sistem speaker ing kahanan sing padha karo produk liyane; level tenaga cocog karo pamicara sing paling umum digunakake ing industri hiburan lan kinerja.

  • Class D power amplifier for professional speaker

    E SERIES Kelas D power amplifier kanggo speaker profesional

    Lingjie Pro Audio bubar ngluncurake penguat tenaga profesional E-series, sing dadi pilihan tingkat entri sing paling efektif kanggo aplikasi penguatan swara ukuran cilik lan medium, kanthi trafo toroidal berkualitas tinggi. gampang dioperasikake, stabil ing operasi, larang regane larang regane, lan digunakake umume, nduweni karakteristik swara dinamis sing gedhe banget sing menehi reaksi frekuensi sing amba banget kanggo sing ngrungokake. Penguat seri E dirancang khusus kanggo kamar karaoke, penguatan pidato, pagelaran ukuran cilik lan medium, kuliah ruangan konferensi lan acara liyane.

  • 1100W pro audio power amplifier high power amplifier match for dual 15-inch speaker

    E-48 1100W pro audio power amplifier match power amplifier dhuwur kanggo speaker dual-inch 15

    Penguat tenaga profesional seri E paling anyar TRS gampang dioperasikake, stabil ing kerja, hemat biaya, lan serbaguna. Iki dirancang kanggo digunakake ing ruangan karaoke, amplifikasi basa, pagelaran ukuran cilik lan medium, pidato ruang konferensi lan acara liyane.

  • 1350W 4 channels pro audio amplifier high power amplifier for performance

    FP SERIES 1350W 4 saluran pro audio amplifier ampli daya tinggi kanggo kinerja

    Seri FP minangka amplifier daya ganti kinerja dhuwur kanthi struktur kompak lan cukup.

    Saben saluran duwe voltase output puncak sing bisa disetel kanthi mandhiri, supaya ampli bisa gampang bisa karo pamicara saka level daya sing beda-beda.

    Sirkuit proteksi cerdas nyedhiyakake teknologi canggih kanggo nglindhungi sirkuit internal lan beban sing gegandhengan, sing bisa nglindhungi ampli lan speaker ing kahanan ekstrem.

    Cocog kanggo pertunjukan skala besar, papan, klub hiburan kelas dhuwur komersial lan papan liyane.

  • 1800W pro audio power amplifier high power amplifier for performance

    LIVE-2.18B 1800W pro audio power amplifier ampli daya dhuwur kanggo kinerja

    LIVE-2.18B dilengkapi rong jack input lan jack output Speakon, bisa adaptasi karo macem-macem panggunaan lan syarat macem-macem sistem instalasi.

    Ana saklar kontrol suhu ing trafo piranti. Yen ana fenomena overload, trafo bakal panas. Nalika suhu tekan 110 derajat, termostat bakal mati kanthi otomatis kanggo ngontrol suhu lan duwe peran protèktif sing apik.