• 3-inch MINI Satellite home cinema speaker system

    AM Series 3-inch MINI Satelit sistem speaker bioskop

    Fitur

    Bioskop sistem satelit seri lan speaker audio hifi minangka produk swara TRS, sing dirancang khusus kanggo ruang keluarga lan ukuran medium, bioskop mikro komersial, bar film, kafe bayangan, ruang rapat lan hiburan multi-fungsi perusahaan lan institusi, panjaluk banget kanggo apresiasi musik hifi musik bermutu ing kelas sekolah lan apresiasi musik, lan persyaratan fungsional sistem bioskop Gabungan sistem bioskop 5.1 lan 7.1. Sistem kasebut nggabungake teknologi canggih kanthi kesederhanaan, keragaman lan keanggunan. Lima utawa pitung speker nampilake efek swara lingkungan sing realistis. Lungguh ing saben kursi, sampeyan bisa duwe pengalaman ngrungokake sing nyenengake, lan speaker frekuensi ultra-low nyedhiyakake bass sing munggah. Kejaba nggawe TV, film, acara olahraga lan game video.