Speaker Teater Ngarep

  • 5.1/7.1 Karaoke&cinema integration system wood home theater speakers set for TV with karaoke function

    CT Series 5.1 / 7.1 Sistem integrasi Karaoke & bioskop speaker speaker teater omah kayu disetel kanggo TV kanthi fungsi karaoke

    Sistem speaker speaker teater karaoke seri CT minangka seri produk teater omah audio TRS. Iki minangka sistem speaker multifungsi sing dikembangake khusus kanggo kulawarga, aula multi-fungsi perusahaan lan institusi, klub lan kamar mandhiri. Bisa bebarengan ngrungokake musik HIFI, nyanyi karaoke, tari DISCO dinamis ruangan, game lan tujuan multi-fungsi liyane.

  • 3-inch MINI Satellite home cinema speaker system

    AM Series 3-inch MINI Satelit sistem speaker bioskop

    Fitur

    Bioskop sistem satelit seri lan speaker audio hifi minangka produk swara TRS, sing dirancang khusus kanggo ruang keluarga lan ukuran medium, bioskop mikro komersial, bar film, kafe bayangan, ruang rapat lan hiburan multi-fungsi perusahaan lan institusi, panjaluk banget kanggo apresiasi musik hifi musik bermutu ing kelas sekolah lan apresiasi musik, lan persyaratan fungsional sistem bioskop Gabungan sistem bioskop 5.1 lan 7.1. Sistem kasebut nggabungake teknologi canggih kanthi kesederhanaan, keragaman lan keanggunan. Lima utawa pitung speker nampilake efek swara lingkungan sing realistis. Lungguh ing saben kursi, sampeyan bisa duwe pengalaman ngrungokake sing nyenengake, lan speaker frekuensi ultra-low nyedhiyakake bass sing munggah. Kejaba nggawe TV, film, acara olahraga lan game video.