LS SERIES speaker dual-way full-range loro-inch

[LS] Speaker rong arah 10-inci lan 12-inch

KONSTRUKTON

Bahan Kandang: Kayu lapis multi-lapis berkualitas tinggi

Grille: bolong baja sing disemprot nganggo net tahan debu akustik

Rampung: Cat adhedhasar banyu sing tahan nyandhang kopi kelas dhuwur

Posisi Nyerahake Bagian Gantung: M8 posisi bolongan sekrup M8

Dhukungan Pole Moun: Dhukungan Φ35mm ing sisih ngisor

Antarmuka: Loro soket Neutrik Speakon NL4MP


Detail Produk

Tag Produk

Speaker seri LS minangka audio rong arah internal sing regane larang, desaine adhedhasar konsep lan teori akustik modern sing paling anyar. Kabeh seri nggunakake unit berkualitas tinggi domestik kanggo cocog karo desain kabinet akustik sakabèhé, kanthi respons frekuensi sing lancar lan sudut liputan sing tepat, swara kristal, papan lan tekstur sing apik banget.

Pembicara seri LS duwe warisan karakteristik TRS pro sing cocog kanggo desain ilmiah, pakaryan sing apik, lan kinerja biaya tinggi. Serangkaian produk iki ora mung duwe frekuensi tengah sing entheng lan lengkap lan frekuensi dhuwur sing padhang lan luwes, nanging uga frekuensi prelu lan ngeramaken, sing ndadekake daya tarik para pamicara lengkap bisa nemen.

Papan kerapatan tinggi, dilengkapi bolong baja kekuatan tinggi, proses perawatan cat profesional, penampilan sing apik lan loman, perlindungan produk sing efektif digunakake lan transportasi, seri produk iki bisa digunakake ing klub mewah, kamar pribadi mewah, pribadi klub lsp.

12-inch-two-way-full-range-professional-speaker

Model produk: LS-12A

Tipe sistem: Speaker jangkep rong arah rong inci, desain berorientasi mburi

Daya dirating: 350W

Daya puncak: 700W

Tanggepan frekuensi: 65-20KHz

Konfigurasi: LF 12-inch: 55mm HF: 44mm

Sensitivitas: 97dB W / M

SPL maksimum: 130dB

Impedansi: 8Ω

Ukuran (HxWxD): 610 × 391 × 398mm

Bobot: 24kg

Model produk: LS-10A

Tipe sistem: 10 inci, rong arah, bayangan frekuensi kurang

Daya dirating: 300W

Daya puncak: 600W

Tanggepan frekuensi: 70-20KHz

Konfigurasi: 10-inch LF: 65mm HF: 44mm

Sensitivitas: 96dB W / M

SPL maksimum: 128dB

Impedansi: 8Ω

Ukuran (HxWxD): 538 × 320x338mm

Bobot: 17kg

12-inch-two-way-full-range-professional-speaker

Nuduhake kasus proyek:

LS-12 dhukungan 30 KTV PROYEK ROOMS, ditampa evaluasi lan pangenalan sing dhuwur saka klien!

LS-12
LS-12-1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun