C Series 12-inch speaker profesional lengkap

Nggunakake driver kompresi presisi tinggi, nduweni arahan sing lancar, jembar lan kinerja proteksi aktif banget. Driver bass minangka sistem nyopir anyar kanthi desain terobosan sing nembe digawe dening tim Lingjie Audio R&D. Nyedhiyakake bandwidth frekuensi cendhak sing dawa, pengalaman akustik sing konsisten, lan kinerja sing sampurna tanpa speaker subwoofer.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Speaker seri profesional C seri kalebu speaker 1 "/ 12" / 15 ", sing speaker rong arah efektif lan serbaguna. Nduwe kinerja konversi efisiensi tinggi lan bisa memenuhi macem-macem aplikasi penguat swara profesional, kayata instalasi tetep, sistem penguat swara ukuran cilik lan medium, lan sistem swara tambahan kanggo pagelaran seluler.penggunaan.Rancangan kothak kompak utamane cocog kanggo proyek lengkap kayata macem-macem aula multi-fungsi lan ruang terbuka.

Tabung pandhuan treble dirancang dening simulasi komputer lan nggunakake struktur CMD (cocog karo ukuran) kanggo nggayuh sudut difusi paling apik lan fusi sempurna saka pita frekuensi dhuwur lan kurang.

Model produk: C-10
Daya dirating: 250W
Tanggepan frekuensi: 65Hz-20KHz
Penguat sing disaranake: 500W dadi 8ohm
Konfigurasi: woofer ferit 10 inci, koil swara 65mm
                  Tweeter ferit 1,75 inci, koil swara 44mm
Titik silang: 2KHz
Sensitivitas: 96dB
SPL maksimum: 120dB
Soket sambungan: 2xNeutrik NL4
Impedansi nominal: 8Ω
Sudut jangkoan: 90 ° × 40 °
Ukuran (HxWxD): 550x325x330mm
Bobot: 17,2Kg

12-inch full-range professional speaker

Model produk: C-12
Daya dirating: 300W
Tanggepan frekuensi: 55Hz-20KHz
Penguat sing disaranake: 600W dadi 8ohm
Konfigurasi: woofer ferit 12 ", koil swara 65mm
                  1,75 "tweeter ferit, koil swara 44mm
Titik silang: 1.8KHz
Sensitivitas: 97dB
Tingkat tekanan swara maksimal: 125dB
Soket sambungan: 2xNeutrik NL4
Impedansi nominal: 8Ω
Sudut jangkoan: 90 ° × 40 °
Ukuran (HxWxD): 605x365x395mm
Bobot: 20.9Kg

12-inch full-range professional speaker

Model produk: C-15
Daya sing dirating: 400W
Tanggepan frekuensi: 55Hz-20KHz
Penguat sing disaranake: 800W dadi 8ohm
Konfigurasi: woofer ferit 15 ", koil swara 75mm
                      1,75 "tweeter ferit
Titik silang: 1.5KHz
Sensitivitas: 99dB
Tingkat tekanan swara maksimal: 126dB / 1m
Soket sambungan: 2xNeutrik NL4
Impedansi nominal: 8Ω
Sudut jangkoan: 90 ° × 40 °
Ukuran (HxWxD): 685x420x460mm
Bobot: 24.7Kg

12-inch full-range professional speaker

FAQ:
Klien: Seri C apik, nanging aku ora seneng unit driver bisa dideleng langsung liwat panggangan logam ....
----- Ora masalah, ayo nutupi katun spiker ing njero, mula bakal katon luwih profesional lan ora kena pengaruh kualitas swara.

Klien B: Fitur nuduhake manawa cocog banget kanggo proyek sing komprehensif kayata macem-macem aula multi-fungsi, mula bakal cocog kanggo balai multi-fungsi ??
----- Iki kalebu speaker profesional rong arah, bisa digunakake kanggo macem-macem area fungsi, kayata ruang ktv, ruang rapat, pesta, auditori, gereja, restoran ...... Minangka swara spesialis, pengin negesake manawa saben speaker duwe fitur sing paling kuat sing nampilake kualitas sing luwih sampurna ing endi wae.
 
Produksi:
Amarga kinerja larang regane lan swara sing apik, mula pesenan kanggo pamicara seri C pancen kebak Marem banget karo umpan balik, terusake maneh pamicara seri C!

FAQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun