QS SERIES 12-inch Grosir sistem audio pro lengkap

[QS] Speaker rong arah 10-inci lan 12-inch

KONSTRUKTON

Bahan Kandang: Bahan papan kerapatan tinggi.

Kisi-kisi: bolong baja sing disemprot, jaring tahan debu akustik internal (katun keropos opsional)

Rampung: Cat adhedhasar banyu sing tahan nganggo ireng kelas dhuwur

Posisi Nyerahake Bagian Gantung: posisi bolongan sekrup M8

Dhukungan Pole Moun: Dhukungan Φ35mm ing sisih ngisor

Antarmuka: Loro soket Neutrik Speakon NL4MP


Detail Produk

Tag Produk

FITUR

• Seri QS minangka speaker multi-fungsi multi-fungsi internal sing dirancang kanggo KTV. Kabeh seri speaker nggunakake unit output daya dhuwur kanggo cocog karo desain kabinet akustik sakabèhé, kanthi posisi gambar swara sing akurat, resolusi musik dhuwur, lan kinerja lapangan swara sing apik. Basis realistis lan kohesif, kapadhetan energi gedhe, lan sementara luwih becik yen bisa nampa lan muter; vokal mid-range kebak lan manis; treble iku bening kristal, alus lan nembus.

• Kabinet digawe saka papan kerapatan tinggi, strukture kokoh lan awet, digabung karo tutup bolong transmisi swara kanthi desain khusus, tampilan umume apik lan loman.

• Papan perawatan kepadatan tinggi lan proses perawatan cat semprotan profesional, sing bisa nglindhungi produk sing digunakake lan transportasi kanthi efektif. Seri produk iki bisa digunakake ing bar, KTV, bioskop, pesta lan aula konferensi, lsp.

Model produk: QS-10

Konfigurasi: woofer distorsi 1 × 10 inci sing endhek banget, koil swara 65mm

Koil swara 44mm tweeter 1,75 inci

Tanggepan frekuensi: 55Hz-20KHz

Daya dirating: 300W

Daya puncak: 600W

Impedansi: 8Ω

Sensitivitas: 95dB

SPL maksimal: 122dB

Sudut jangkoan (H * V): 70 ° x100 °

Mode sambungan input: IN 1 + 1-, NL4MPx2

Ukuran (W * H * D): 300x535x365mm

Bobot: 17,3kg

QS12-TRS
QS12-TRS

Model produk: QS-12

Konfigurasi: woofer distorsi 1 × 12 inci sing endhek banget, koil swara 65mm

Koil swara 44mm tweeter 1,75 inci

Tanggepan frekuensi: 50Hz-20KHz

Daya dirating: 350W

Daya puncak: 700W

Impedansi: 8Ω

Sensitivitas: 97dB

SPL maksimal: 123dB

Sudut jangkoan (H * V): 70 ° x100 °

Mode sambungan input: IN 1 + 1-, NL4MPx2

Ukuran (W * H * D): 360x600x405mm

Bobot: 21,3kg

1) Kasus instalasi sekolah menengah: QS-12 1pati + E-12 1 pcs, match paling apik, efek swara kanthi signifikan!

QS-10
QS-12

2) Ruangan 35 ~ 50sqm KTV, sampeyan bisa njupuk kabeh set ing ngisor iki sing bisa nggayuh efek sing sampurna.

QS-10-3

3) Proyek pamrentah 50 pasang versi warna QS-12 Putih

QS-10-4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun