Napa Pilih Kita

https://www.trsproaudio.com/why-choose-us/

Penghargaan lan Sertifikat

Menang pirang-pirang penghargaan ing macem-macem bidang lan duwe sertifikat paten riset lan pangembangan independen.

scene_exhibition

Pameran

Melu akeh pameran domestik, pameran seluler lan sawetara pameran asing saben taun.

https://www.trsproaudio.com/why-choose-us/

Pengalaman

Pengalaman sing apik ing layanan OEM lan ODM (kalebu panggangan kabinet lan kustomisasi unit speaker).

https://www.trsproaudio.com/why-choose-us/

Jaminan Kualitas

Inspeksi materi 100%, tes fungsi 100%, tes swara 100% sadurunge pengiriman barang.

Supported

Nyedhiyakake Dhukungan

Nyedhiyakake dhukungan lan pelatihan debugging teknis.

team-setting

Tim Insinyur

Tim insinyur kalebu 8 anggota kalebu insinyur audio R&D, insinyur R&D elektronik, lan insinyur proyek.

https://www.trsproaudio.com/why-choose-us/

Rantai Produksi Modern

Lokakarya peralatan produksi modern sing profesional lan lengkap, kalebu proses bahan baku, perakitan, pamriksa kualitas lan pengujian swara, lsp.