• Professional home karaoke KTV wireless microphone set wireless handheld micro

    MC-9500 Mikrofon nirkabel karaoke KTV omah profesional nyetel mikro genggam nirkabel

    Karakteristik kinerja: Teknologi sensitif tangan manungsa sing dipatenake pisanan ing industri, mikropon kanthi otomatis bisu sajrone 3 detik sawise godhong tangan (arah apa wae, sudut bisa diselehake), kanthi otomatis ngirit energi sawise 5 menit lan mlebu ing siyaga, lan kanthi otomatis dipateni sawise 15 menit lan rampung mateni daya. Konsep mikropon nirkabel cerdas lan otomatis Kabeh struktur sirkuit audio anyar, ...
  • Professional home karaoke KTV wireless microphone set wireless mic transmitter

    MC8800 Mikrofon nirkabel karaoke KTV omah profesional nyetel pemancar mik nirkabel

    Indikator sistem Rentang frekuensi radio: 645.05-695.05MHz (Saluran: 645-665, saluran B: 665-695) Bandwith sing bisa digunakake: 30MHz saben saluran (total 60MHz) Cara modulasi: Modulasi frekuensi FM Nomer saluran: cocog frekuensi otomatis infrared 200 saluran Suhu operasi: minus 18 derajat Celcius nganti 50 derajat Celsius Squelch: deteksi swara otomatis lan kode ID digital squelch Offset: 45KHz Rentang dinamis:> 110dB Tanggepan audio: 60Hz-18KHz Sinyal-swara-lengkap ...
  • Professional portable wireless microphone set wireless lapel microphone system

    LIVE-200 Mikrofon nirkabel portabel profesional nyetel sistem mikropon lapel nirkabel

    PANANGGUL Frekuensi frekuensi: 740—800MHz Nomer saluran sing bisa disetel: 100 × 2 = 200 Mode geter: stabilitas frekuensi sintesis Frekuensi PLL: ± 10ppm; Mode panampa: konversi superheterodyne dobel; Jinis keragaman: tuning dobel resepsi Panrima pilihan otomatis Sensitivitas panrima: -95dBm Audio Frequency 60Hz (Ngalih Daya A ...