• 1350W 4 channels pro audio amplifier high power amplifier for performance

    FP SERIES 1350W 4 saluran pro audio amplifier ampli daya tinggi kanggo kinerja

    Seri FP minangka amplifier daya ganti kinerja dhuwur kanthi struktur kompak lan cukup.

    Saben saluran duwe voltase output puncak sing bisa disetel kanthi mandhiri, supaya ampli bisa gampang bisa karo pamicara saka level daya sing beda-beda.

    Sirkuit proteksi cerdas nyedhiyakake teknologi canggih kanggo nglindhungi sirkuit internal lan beban sing gegandhengan, sing bisa nglindhungi ampli lan speaker ing kahanan ekstrem.

    Cocog kanggo pertunjukan skala besar, papan, klub hiburan kelas dhuwur komersial lan papan liyane.