Produk

  • Dual 10-inch three-way six units full range speaker big watts home entertainment speaker system

    AD-6210 Dual 10-inch telung arah enem unit speaker lengkap watt amba sistem hiburan speaker omah

    Model: AD-6210

    Daya dirating: 350W

    Tanggepan frekuensi: 40Hz-18KHz

    Konfigurasi: Driver 2 × 10 "LF, driver 2 × 3" MF, driver 2F 3 "HF

    Sensitivitas: 98dB

    Impedansi Nominal: 4Ω

    Panyebaran: 120 ° × 100 °

    Ukuran (WxHxD): 385 × 570 × 390mm

    Bobot net: 21.5kg

    Werna: Ireng / Putih

  • 10-inch three-way full range KTV entertainment speaker system

    OK-470 10-inch sistem speaker KTV jangkep telung arah

    Speaker internal telung arah Ngesanake loro kuping, Kanggo swara sing luwih nyenengake, pamicara ora mung banter, nanging uga penting supaya swara apik. Gawe sistem peralatan profesional sing cocog karo karakteristik nyanyi Asia Wétan! Pilihan materi sing berkualitas, kerajinan sing tliti, Saben aksesoris digawe kanthi tliti, lan sawise gagal lan restart sing ora kaetung, pungkasane dipasang dadi sakabehane solid. Kita mesthi setya karo "merek, kualitas, profesionalisme lan ...
  • 10-inch three-way full range high-end KTV entertainment speaker system

    KTS-930 10-inch telung arah sistem speaker KTV kelas tinggi

    Speaker KTS-930 nggunakake teknologi Taiwan, yaiku desain sirkuit telung arah, desain tampilan unik, lan nggunakake MDF kapadhetan dhuwur miturut prinsip akustik. Rasa hirarki wis jelas. Sisih frekuensi dhuwur yaiku tweeter jinis tanduk, sing swarane bening lan padhang; unit frekuensi pertengahan kerucut kertas 4,5-inci duwe swara midrange transparan; unit frekuensi rendah 10-inci 10-inci nggunakake kerucut kertas sing diimpor lan nggunakake kapasitor impor mewah kanggo ngolah nada ...
  • 18-inch ultra low frequency passive subwoofer big watts bass speaker

    WS Series 18-inch subwoofer frekuensi rendah pasif speaker watt amba

    Speaker WS frekuensi ultra-low seri kanthi tepat modulasi dening unit speaker kinerja tinggi domestik, lan umume digunakake ing sistem frekuensi lengkap minangka suplemen pita frekuensi ultra-rendah. Nduwe kemampuan nyuda frekuensi ultra-endhek banget lan dirancang khusus kanggo ningkatake bass sistem penguat swara. Ngasilake efek gawe kaget bass ekstrim sing lengkap lan kuat. Uga duwe tanggapan frekuensi sing amba lan kurva tanggapan frekuensi sing lancar. Bisa banter banget nalika isih nganggo efek bass sing paling sampurna lan penguatan swara ing lingkungan kerja sing stres.

     

  • Dual 10-inch two-way full-range speaker high-end line array speaker system with neodymium driver

    G Series Dual 10-inch sistem speaker speaker larik tingkat lengkap karo driver neodymium

    Karakteristik sistem:

    • Daya dhuwur, distorsi ultra-endhek

    • Ukuran cilik lan transportasi sing trep

    • Unit driver NdFeB driver

    • Desain instalasi multi-tujuan

    • Cara angkat sampurna

    • Instalasi luwih cepet

    • Kinerja mobilitas sing unggul

  • Dual 10-inch two-way full-range mobile performance speaker cheap line array speaker system

    GL Series Dual 10-inch dual-way full-range performa speaker sistem sistem speaker larik murah

    Fitur:

    Seri GL minangka sistem speaker jangkauan rong arah kanthi ukuran cilik, bobot entheng, jarak proyeksi dawa, sensitivitas dhuwur, daya penetrasi sing kuat, level tekanan swara dhuwur, swara bening, reliabilitas sing kuat, lan uga jangkoan swara ing antarane wilayah. Seri GL dirancang khusus kanggo bioskop, stadion, pagelaran ruangan lan papan liyane, kanthi instalasi fleksibel lan trep. Swarane transparan lan alus, frekuensi medium lan kurang kandel, lan nilai efektif jarak proyeksi swara tekan 70 meter.

  • 12-inch two-way full-range speaker with imported driver

    TR SERIES Speaker dual-arah rong inci kanthi driver impor

    Speaker seri rong arah TR seri dikembangake khusus lan diteliti dening tim Lingjie Audio R&D kanggo macem-macem kamar, bar, lan aula multi-fungsi KTV. Speaker digawe saka woofer 10-inch utawa 12-inch kanthi daya dhuwur lan kinerja frekuensi rendah sing kebak lan kenthel ditambah tweeter impor. Treble kanthi alami dibunderaké, julat tengah luwih kenthel, lan frekuensi kurang kuat, kanthi desain kabinet sing cukup, kanggo memenuhi syarat daya sing luwih gedhe.

  • 12-inch two-way full-range speaker wooden box spea

    RX SERIES spea kotak kayu speaker rong arah jangkep loro-inci

    Mfitur ains:

    10 /Woofer kinerja dhuwur 12 inci.

    1,5-inch diaphragm polietilen bunder lan tweeter kompresi.

    Ing kabinet digawe saka kayu lapis birch 15 mm, lan permukaané ditambani nganggo cat semprotan tahan ireng.

    Desain sudut jangkoan 70 ° x 100 °, kanthi aksial seragam lan lancar lan sumbu mati.

    Tampilan Avant-garde, jaring wesi protèktif baja solid.

    Pamisah frekuensi sing dirancang kanthi tepat bisa ngoptimalake respon frekuensi.

  • 12-inch  Wholesale full-range pro audio system

    QS SERIES 12-inch Grosir sistem audio pro lengkap

    [QS] Speaker rong arah 10-inci lan 12-inch

    KONSTRUKTON

    Bahan Kandang: Bahan papan kerapatan tinggi.

    Kisi-kisi: bolong baja sing disemprot, jaring tahan debu akustik internal (katun keropos opsional)

    Rampung: Cat adhedhasar banyu sing tahan nganggo ireng kelas dhuwur

    Posisi Nyerahake Bagian Gantung: posisi bolongan sekrup M8

    Dhukungan Pole Moun: Dhukungan Φ35mm ing sisih ngisor

    Antarmuka: Loro soket Neutrik Speakon NL4MP

  • 12-inch two-way full-range professional speaker

    LS SERIES speaker dual-way full-range loro-inch

    [LS] Speaker rong arah 10-inci lan 12-inch

    KONSTRUKTON

    Bahan Kandang: Kayu lapis multi-lapis berkualitas tinggi

    Grille: bolong baja sing disemprot nganggo net tahan debu akustik

    Rampung: Cat adhedhasar banyu sing tahan nyandhang kopi kelas dhuwur

    Posisi Nyerahake Bagian Gantung: posisi bolongan sekrup M8

    Dhukungan Pole Moun: Dhukungan Φ35mm ing sisih ngisor

    Antarmuka: Loro soket Neutrik Speakon NL4MP

  • 15-inch two-way full-range multifunction speaker for church

    J SERIES speaker multifungsi jangkauan rong arah 15 inci kanggo greja

    Speaker jarak jauh profesional seri J kalebu speaker 10 ~ 15-inch, sing kasusun saka driver frekuensi rendah sing kuat lan driver kompresi frekuensi dhuwur sing dipasang ing langsung 90 ° x 50 ° / 90 ° x 60 ° sungu. Tanduk frekuensi dhuwur bisa diputer, dadi kabinet multi-sudhut bisa dilebokake kanthi horisontal utawa vertikal, lan ndadekake sistem luwih ringkes. Ndhaptar ing sistem penguatan swara seluler ing njaba, monitor panggung, bar acara njero ruangan, KTV lan sistem instalasi tetep, lsp.

  • 15-inch two-way full-range Multi-purpose speaker for fixed installation active speaker system

    FX SERIES Speker multi-arah jangkep rong arah rong inci kanggo sistem speaker aktif instalasi tetep

    Setelan gantung wis lengkap kanggo memenuhi pamasangan macem-macem lingkungan khusus

    Papan kekuatan dhuwur kanthi struktur gabungan sing mulus nggawe swarane luwih transparan lan jelas, lan luwih cepet

    Wangun lan struktur kothak khusus dicocogake karo bentuk kerucut unit kanthi efektif ngilangi ombak sing ana ing kothak lan nyuda polusi swara

    Informasi luwih lengkap, hubungi kita kanggo rincian liyane!