FX SERIES Speker multi-arah jangkep rong arah rong inci kanggo sistem speaker aktif instalasi tetep

Setelan gantung wis lengkap kanggo memenuhi pamasangan macem-macem lingkungan khusus

Papan kekuatan dhuwur kanthi struktur gabungan sing mulus nggawe swarane luwih transparan lan jelas, lan luwih cepet

Wangun lan struktur kothak khusus dicocogake karo bentuk kerucut unit kanthi efektif ngilangi ombak sing ana ing kothak lan nyuda polusi swara

Informasi luwih lengkap, hubungi kita kanggo rincian liyane!


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:
Speaker seri FX minangka speaker multi-fungsi definisi tinggi sing nembe dirancang. telung spesifikasi speker jangkauan lengkap wis diluncurake, kalebu speaker 10-inch, 12-inch, lan 15-inch, menehi luwih akeh pilihan sistem penguat swara, Kanggo memenuhi karakteristik aplikasi "multi-kesempatan, multi -tujuan ". Dheweke duwe kemampuan kanggo mulihake rincian swara kanthi derajat dhuwur, lan swarane krasa kandel lan cedhak karo rai. Iki bisa digunakake minangka ampli utama utawa tambahan (sungu diputer 90 derajat miturut kabutuhan adegan), lan bisa uga digunakake minangka monitor panggung (Opsional cedhak lapangan utawa lapangan jangkoan sudhut jangkoan lapangan); ing wektu sing padha, kabinet dirancang kanthi titik-titik gantung sing didhelikake ing kabeh sisih, lan dilengkapi kurung ngisor sing ndhukung, sing bisa nyukupi sarat nyumerepi, nggantung tembok, lan ndhukung; produksi kayu lapis komposit multi-lapisan lan proses penyemprotan cat adhedhasar banyu sing ramah lingkungan nggawe kabinet luwih awet lan anti tabrakan.

Model produk: FX-10

Daya dirating: 300W

Tanggepan frekuensi: 55Hz-20KHz

Penguat daya sing disaranake: 600W dadi 8Ω

Konfigurasi: woofer ferit 10 inci, koil swara 65mm

Tweeter ferit 1,75 inci, koil swara 44,4mm

Titik silang: 2KHz

Sensitivitas: 96dB

SPL maksimum: 124dB / 1m

Soket sambungan: 2xNeutrik NL4

Impedansi nominal: 8Ω

Sudut jangkoan: 90 ° × 50 °

Ukuran (WxHxD): 320x510x325mm

Bobot: 14.8Kg

Product modelFX-10

Model produk: FX-12

Daya dirating: 400W

Tanggepan frekuensi: 50Hz-20KHz

Penguat daya sing disaranake: 800W dadi 8Ω

Konfigurasi: woofer ferit 12 inci, koil swara 75mm

Tweeter ferit 1,75 inci, koil swara 44,4mm

Titik silang: 1.8KHz

Sensitivitas: 98dB

SPL maksimum: 128dB / 1m

Soket sambungan: 2xNeutrik NL4

Impedansi nominal: 8Ω

Sudut jangkoan: 90 ° × 50 °

Ukuran (WxHxD): 385x590x395

Bobot: 21,2Kg

Product modelFX-10

Model produk: FX-15

Daya dirating: 500W

Tanggepan frekuensi: 48Hz-20KHz

Penguat daya sing disaranake: 800W dadi 8Ω

Konfigurasi: woofer ferit 15 inci, koil swara 75mm

Tweeter ferit 1,75 inci, koil swara 44,4mm

Titik silang: 1.7KHz

Sensitivitas: 99dB

SPL maksimum: 130dB / 1m

Soket sambungan: 2xNeutrik NL4

Impedansi nominal: 8Ω

Sudut jangkoan: 90 ° × 50 °

Ukuran (WxHxD): 460x700x450mm

Bobot: 26,5Kg

Product modelFX-10

Seri FX duwe versi aktif, kanthi 10/ 12/ 15” foto desain, ampli dewan ing ngisor iki:

FX series owns active version,with

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun