• Four in eight out channels digital audio processor

    DAP SERIES Papat saka wolu saluran audio prosesor digital

    Prosesor Seri DAP

    Ø Prosesor audio kanthi pamroses sampling 96KHz, prosesor DSP presisi tinggi 32, lan konverter 24 / bit A / D lan D / A berkinerja tinggi, njamin kualitas swara dhuwur.

    Ø Ana macem-macem model 2 in 4 out, 2 in 6 out, 4 in 8 out, lan macem-macem jinis sistem audio bisa digabung kanthi fleksibel.

    Ø Saben input dilengkapi persamaan grafis 31 band GEQ + 10-band PEQ, lan output dilengkapi PEQ 10-band.

    Ø Saben saluran input nduweni fungsi gain, phase, delay, lan bisu, lan saben saluran output duwe fungsi gain, phase, divisi frekuensi, watesan tekanan, bisu, lan wektu tundha.

    Ø Wektu tundha output kanggo saben saluran bisa diatur, nganti 1000MS, lan langkah nyetel minimal yaiku 0,021MS.

    Ø Saluran input lan output bisa ngerteni rute lengkap, lan bisa nyinkronake macem-macem saluran output kanggo nyetel kabeh parameter lan fungsi salinan parameter saluran