Subwoofer

  • 18-inch ultra low frequency passive subwoofer big watts bass speaker

    WS Series 18-inch subwoofer frekuensi rendah pasif speaker watt amba

    Speaker WS frekuensi ultra-low seri kanthi tepat modulasi dening unit speaker kinerja tinggi domestik, lan umume digunakake ing sistem frekuensi lengkap minangka suplemen pita frekuensi ultra-rendah. Nduwe kemampuan nyuda frekuensi ultra-endhek banget lan dirancang khusus kanggo ningkatake bass sistem penguat swara. Ngasilake efek gawe kaget bass ekstrim sing lengkap lan kuat. Uga duwe tanggapan frekuensi sing amba lan kurva tanggapan frekuensi sing lancar. Bisa banter banget nalika isih nganggo efek bass sing paling sampurna lan penguatan swara ing lingkungan kerja sing stres.

     

  • 18-inch ultra low frequency passive subwoofer high power speaker with imported drivers

    BR Series 18-inch subwoofer frekuensi rendah pasif speaker daya tinggi karo driver impor

    Subwoofer seri BR duweni 3 model, BR-115S, BR-118S, BR-218S, kanthi kinerja konversi daya efisiensi tinggi, sing akeh digunakake kanggo macem-macem aplikasi penguat swara profesional, kayata instalasi tetep, tulangan swara ukuran cilik lan medium sistem, lan digunakake minangka sistem subwoofer kanggo pagelaran seluler. Desain kabinet kompak utamane cocog kanggo digunakake ing proyek lengkap kayata macem-macem bar, aula multi-fungsi, lan area umum.