• Dual 10-inch two-way full-range mobile performance speaker cheap line array speaker system

    GL Series Dual 10-inch dual-way full-range performa speaker sistem sistem speaker larik murah

    Fitur:

    Seri GL minangka sistem speaker jangkauan rong arah kanthi ukuran cilik, bobot entheng, jarak proyeksi dawa, sensitivitas dhuwur, daya penetrasi sing kuat, level tekanan swara dhuwur, swara bening, reliabilitas sing kuat, lan uga jangkoan swara ing antarane wilayah. Seri GL dirancang khusus kanggo bioskop, stadion, pagelaran ruangan lan papan liyane, kanthi instalasi fleksibel lan trep. Swarane transparan lan alus, frekuensi medium lan kurang kandel, lan nilai efektif jarak proyeksi swara tekan 70 meter.