GL Series Dual 10-inch dual-way full-range performa speaker sistem sistem speaker larik murah

Fitur:

Seri GL minangka sistem speaker jangkauan rong arah kanthi ukuran cilik, bobot entheng, jarak proyeksi dawa, sensitivitas dhuwur, daya penetrasi sing kuat, level tekanan swara dhuwur, swara bening, reliabilitas sing kuat, lan uga jangkoan swara ing antarane wilayah. Seri GL dirancang khusus kanggo bioskop, stadion, pagelaran ruangan lan papan liyane, kanthi instalasi fleksibel lan trep. Swarane transparan lan alus, frekuensi medium lan kurang kandel, lan nilai efektif jarak proyeksi swara tekan 70 meter.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Seri GL minangka sistem speaker jangkauan rong arah kanthi ukuran cilik, bobot entheng, jarak proyeksi dawa, sensitivitas dhuwur, daya penetrasi sing kuat, level tekanan swara dhuwur, swara bening, reliabilitas sing kuat, lan uga jangkoan swara ing antarane wilayah. Seri GL dirancang khusus kanggo bioskop, stadion, pagelaran ruangan lan papan liyane, kanthi instalasi fleksibel lan trep. Swarane transparan lan alus, frekuensi medium lan kurang kandel, lan nilai efektif jarak proyeksi swara tekan 70 meter. Ing kabinet kayu lapis kanthi kapadhetan dhuwur, kasusun saka rong driver frekuensi rendah kinerja dhuwur 6,5 / 8/10 inci lan driver frekuensi dhuwur 75mm ing sungu frekuensi dhuwur sing nutupi sudut 110 ° horisontal × 10 ° vertikal, kanthi efektif kontrol frekuensi ing kisaran sing dibutuhake, nyuda refleksi gelombang swara. Daya bantalan mbukak iku dhuwur, sing cocog digunakake sajrone tenaga suwe suwe, manawa proses panggunaan unit bisa nggayuh kasetyan, frekuensi amba, lan tekanan swara dhuwur!

Komponen internal kasebut dilengkapi divider frekuensi pasif bebarengan karo sirkuit proteksi frekuensi dhuwur. Sirkuit proteksi frekuensi dhuwur bisa nyegah driver tweeter supaya kakehan lan rusak. saengga bisa ditrapake ing macem-macem lingkungan.

Kabinet seri GL nggunakake kayu lapis kerapatan tinggi multi-lapisan 15mm, nggunakake komputer kanggo ngetung titik dhukungan akustik sing paling apik ing kabinet, lan diproduksi kanthi teknologi alur cekung-cembung kanggo nggawe kabinet luwih kuat. Sanalika, kuku penguat kekuatan dhuwur digunakake kanggo nyuda distorsi swara sing disebabake resonansi kabinet. Kabinet njaba digawe saka cat semprotan adhedhasar banyu kanthi kekuwatan sing ramah lingkungan, bolong baja sing ditinju kanthi fisik, lan spons akustik sing bisa ngirim swara sing dipasang ing mburi. Kabinet dirancang kanggo tahan lembab lan tahan debu kanggo mesthekake kerja stabil ing lingkungan bledug, asap, lan lembab. Minangka pilihan sing paling apik kanggo nganakake pertunjukan mewah, konferensi, pesta malam, lan rekayasa sistem konser kanthi ukuran cilik lan medium!

Aplikasi:

Digunakake ing bioskop, stadion, pagelaran ruangan, klub wengi, bar pertunjukan njero ruangan, panggung gedhe, bar, aula multi-fungsi, lan sistem instalasi tetep.

model GL-206 GL-208 GL-210
Jinis speker linier linier 6,5 inci speker linier 8-inch dual speker linier linier 10-inch
Jinis unit Tweeter 1x1.75-inch Tweeter 1x3-inch Tweeter 1x3-inch
Woofer 2x6.5 inci Woofer 2x8 inci Woofer 2x10 inci
Tanggepan frekuensi 80-18KHz 75-18KHz 70-18KHz
Daya dirating 400W 500W 600W
Sensitivitas 97dB 99dB 101dB
SPL maksimal 130dB 132dB 134dB
Impedansi nominal
Mode drive divisi frekuensi 2 internal divisi frekuensi 2 internal divisi frekuensi 2 internal
Bahan kabinet Papan multilayer 15mm Papan multilayer 15mm Papan multilayer 15mm
Cara sambungan 2x NL4 speaker ngadeg 2x NL4 speaker ngadeg 2x NL4 speaker ngadeg
WP4 Ketik 1 + 1- Ketik 1 + 1- Ketik 1 + 1-
Sudut jangkoan (Hx V) 110 ° x10 ° 110 ° x10 ° 110 ° x10 °
Ukuran (WxHxD) 590x210x330mm 755x250x380mm 890x295x460mm
Bobot net 15,2kg 25kg 34,5kg
Model speaker GL-206B GL-208B GL-210B
Jinis Subwoofer pasif 15 inci Subwoofer pasif 18-inch Subwoofer pasif 18-inch
Jinis unit Woofer 1x15 inci Woofer 1x18 inci Woofer 1x18 inci
Koil swara 75mm Koil swara 100mm Koil swara 100mm
Tanggepan frekuensi 40-200Hz 38-200Hz 38-200Hz
Daya dirating 500W 700W 700W
Sensitivitas 97dB 99dB 99dB
SPL maksimal 129dB 136dB 136dB
Impedansi nominal
Bahan struktur kabinet Kayu lapis komposit multilayer 15mm Kayu lapis komposit multilayer 15mm Kayu lapis komposit multilayer 15mm
Cara sambungan 2x input NL4MP 1 + 1- 2x input NL4MP 1 + 1- 2x input NL4MP 1 + 1-
Ukuran (WxHxD) 590x450x540mm 755x520x640mm 890x520x750mm
Bobot net 37kg 52kg 93kg

Tinjauan Kasus Proyek:

GL-208 Dual-8 line array ditugasake ing Aksu Education College, nyedhiyakake efek penguatan swara berkualitas tinggi.

Miturut syarat-syarat pambangunan swara ajang lan rincian sing apik, kabeh sistem penguat swara auditori nggunakake merek TRS AUDIO saka Lingjie Enterprise. Penguat swara utama kiwa lan tengen yaiku 12 pcs.

Speaker speaker baris 8-inch GL208, lan subwoofer 2 pcs GL-208B. 2 pcs B-28 speaker 18-inch kaping pindho digunakake ing subwoofer, lan papat speaker jangkauan seri FX digunakake ing monitor panggung. Speaker lingkungan sekitar 8 pcs digunakake kanggo ngisi kabeh auditory, supaya kabeh kursi bisa keprungu swara sing akurat lan bening.

Project Case Review-1
Project Case Review-2
Project Case Review-3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun