• Class D power amplifier for professional speaker

    E SERIES Kelas D power amplifier kanggo speaker profesional

    Lingjie Pro Audio bubar ngluncurake penguat tenaga profesional E-series, sing dadi pilihan tingkat entri sing paling efektif kanggo aplikasi penguatan swara ukuran cilik lan medium, kanthi trafo toroidal berkualitas tinggi. gampang dioperasikake, stabil ing operasi, larang regane larang regane, lan digunakake umume, nduweni karakteristik swara dinamis sing gedhe banget sing menehi reaksi frekuensi sing amba banget kanggo sing ngrungokake. Penguat seri E dirancang khusus kanggo kamar karaoke, penguatan pidato, pagelaran ukuran cilik lan medium, kuliah ruangan konferensi lan acara liyane.