12-inch speaker kothak kayu kanggo klub pribadi

Katrangan singkat:

Fitur utama:

10/12-inch woofer kinerja dhuwur.

Diafragma polietilen bunder 1,5 inci lan tweeter kompresi.

Kabinet digawe saka kayu lapis birch 15 mm, lan permukaane diolah nganggo cat semprotan tahan nganggo ireng.

Desain sudut jangkoan 70 ° x 100 °, kanthi respon aksial lan sumbu sing seragam lan lancar.

Penampilan avant-garde, jaring wesi pelindung baja padhet.

Pembagi frekuensi sing dirancang kanthi tepat bisa ngoptimalake respon frekuensi.


Detail Produk

Tag produk

Seri RX minangka speaker full-range kompak, output dhuwur kanthi kinerja sing unggul.Dilengkapi woofer kompresi 10/12 inch sing dirancang kanthi teliti, distorsi kurang lan komprèsi daya rendah, lan dering sirkuit cendhak aluminium sing dioptimalake kanthi demodulasi / boros panas;1.5-inch bunder poliethelin diaphragm lan komprèsi tweeter saka neodymium wesi boron magnet.Sistem speaker kabeh bisa tahan daya input 300/400W, preduli saka panggonan horisontal utawa vertikal, amba jangkoan 70 ° x 100 ° bisa nyedhiyani jangkoan seragam lan flat.Desain silang pasif kanthi urutan dhuwur nyilikake tumpang tindih frekuensi.Desain silang pasif kanthi urutan dhuwur, sing nyuda tumpang tindih frekuensi.

Kabinet kasebut digawe saka kayu lapis birch multilayer 15mm berkualitas tinggi, permukaane diolah nganggo cat semprotan tahan nganggo ireng.Kabinet nduweni struktur trapezoid lan dilengkapi karo rong antarmuka Neutrik NL4MP kanggo nyambungake karo peralatan liyane.Kabinet wis 13 M8 TCTerms penundaan Utas lan 6 M8 meneng soyo tambah titik kanggo KTV hanger instalasi.Bolong wesi bolongan berlian No. 16 nganggo desain kanthi jaring bledug, sing bisa nglindhungi unit kasebut kanthi efektif.Desain tampilan sakabèhé banget profesional.

12-inci rong arah full-range speaker kothak kayu spea

Model produk: RX-10

Tipe Sistem: 10-inci, 2-cara, jinis refleksi frekuensi rendah

Frekuensiwangsulan: 65Hz-20KHz

Powerdirating: 300W

Powerdirating: 600W

Sensitivitas: 96dB

Nominal imeksa: 8Ω

Camba keluwihan: 100°x70°

Mode koneksi input: 2 * speakon NL4

Ukuran (WxHxD): 300x533x370mm

Bobot net: 16.6kg

12-inci rong arah full-range speaker kothak kayu spea

Model produk: RX-12

Tipe sistem: 12-inci rong arah speaker lengkap

Frekuensiwangsulan:55Hz-20KHz

Powerdirating: 500W

Daya puncak: 1000W

Sensitivitas: 98 dB

Nominalimpedansi: 8Ω

Camba keluwihan: 100°x70°

Mode koneksi input: 2 * speakon NL4

Ukuran (WxHxD): 360x600x410mm

Bobot net: 21.3kg

 

Ditampilake ing 2021 Pro cahya & swara minangka pendatang anyar, desain kelangan lan kualitas swara apik gained akeh please saka klien!

RX-10

RX-10-1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita