RX SERIES spea kotak kayu speaker rong arah jangkep loro-inci

Mfitur ains:

10 /Woofer kinerja dhuwur 12 inci.

1,5-inch diaphragm polietilen bunder lan tweeter kompresi.

Ing kabinet digawe saka kayu lapis birch 15 mm, lan permukaané ditambani nganggo cat semprotan tahan ireng.

Desain sudut jangkoan 70 ° x 100 °, kanthi aksial seragam lan lancar lan sumbu mati.

Tampilan Avant-garde, jaring wesi protèktif baja solid.

Pamisah frekuensi sing dirancang kanthi tepat bisa ngoptimalake respon frekuensi.


Detail Produk

Tag Produk

Seri RX minangka speaker kompak, output lengkap kanthi kinerja unggul. Iki dilengkapi karo woofer kompresi daya tinggi 10/12 inci sing dirancang kanthi tliti, distorsi rendah lan woofer kompresi daya rendah, lan cincin sirkuit cendhak aluminium demodulasi / panas disipasi internal; Diafragma poliethelin bunder 1,5 inci lan tweeter kompresi magnet boron wesi neodymium. Kabeh sistem speaker bisa nahan daya input 300 / 400W, tanpa preduli horisontal utawa vertikal, sudhut jangkoan 70 ° x 100 ° bisa nyedhiyakake jangkoan seragam lan rata. Desain silang silang pasif kanthi minimal nyilikake tumpang tindih frekuensi. Desain silang silang sing pasif, sing minimalake tumpang tindih frekuensi.

Kabinet digawe saka kayu lapis bir multilayer 15mm berkualitas tinggi, permukaané diolah nganggo cat semprotan tahan ireng. Kabinet duwe struktur trapezoid lan dilengkapi rong antarmuka Neutrik NL4MP kanggo nyambungake karo peralatan liyane. Kabinet duwe 13 poin suspensi utas M8 lan poin pemasangan sekrup 6 M8 kanggo instalasi gantungan KTV. Bolong wesi bolongan sing awujud nomer 16 nganggo desain nganggo jaring tahan debu, sing bisa nglindhungi unit kasebut kanthi efektif. Desain penampilan umum profesional banget.

12-inch two-way full-range speaker wooden box spea

Model produk: RX-10

Jinis sistem: 10-inci, 2-dalan, jinis refleksi frekuensi rendah

Frekuensi tanggepan: 65Hz-20KHz

Pduwe dirating: 300W

Pduwe dirating: 600W

Sensitivitas: 96dB

Nominal impedansi: 8Ω

Camba kakehan: 100 ° x70 °

Mode sambungan input: 2 * speakon NL4

Ukuran (WxHxD): 300x533x370mm

Bobot net: 16,6kg

12-inch two-way full-range speaker wooden box spea

Model produk: RX-12

Tipe sistem: Speaker 12-way full-way

Frekuensi tanggepan: 55Hz-20KHz

Pduwe dirating: 500W

Daya puncak: 1000W

Sensitivitas: 98dB

Nominal impedansi: 8Ω

Camba kakehan: 100 ° x70 °

Mode sambungan input: 2 * speakon NL4

Ukuran (WxHxD): 360x600x410mm

Bobot net: 21,3kg

 

Ditampilake ing cahya & swara Pro 2021 minangka comer anyar, desain apik lan kualitas swara apik sing ditrima saka klien!

RX-10

RX-10-1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun