Pambuka Perusahaan

Sapa Kita

icon

Foshan Lingjie Pro Audio Co., Ltd. (biyen diarani Guangzhou Lingjie Audio Co., Ltd.) didegaké ing taun 2003. Minangka perusahaan teknologi tinggi nggabungake R&D lan produksi panggung profesional, ruang konferensi lan audio KTV. Komitmen kanggo nyedhiyakake keunggulan ing merek, kualitas lan layanan Profesional. Saiki, kita wis ngembangake kerjasama teknis karo akeh perusahaan domestik lan manca negara. Kanthi filosofi bisnis perintis lan inovatif, desain produk unik, syarat kualitas kanggo keunggulan, lan metode uji coba sing ketat lan sampurna.

company img

Sacara rumit nggawe produk audio profesional merek terkenal dhewe sing dipimpin TRS. Suwene wis pirang-pirang taun, Lingjie tetep nggunakake konsep merek "Nggawe sistem peralatan profesional sing cocog kanggo manungsa", kanthi organik nggabungake kemajuan sosial, pangembangan perusahaan lan peningkatan kapasitas karyawan, lan kanthi sukses menangake "Ten Ten Merk Kompetitif ing Lampu" lan Industri Audio "lan" Perusahaan Terkenal Guangdong "lan serangkaian penghargaan.

Sapa Kita

icon

Foshan Lingjie Pro Audio Co., Ltd. (biyen diarani Guangzhou Lingjie Audio Co., Ltd.) didegaké ing taun 2003. Minangka perusahaan teknologi tinggi nggabungake R&D lan produksi panggung profesional, ruang konferensi lan audio KTV. Komitmen kanggo nyedhiyakake keunggulan ing merek, kualitas lan layanan Profesional. Saiki, kita wis ngembangake kerjasama teknis karo akeh perusahaan domestik lan manca negara. Kanthi filosofi bisnis perintis lan inovatif, desain produk unik, syarat kualitas kanggo keunggulan, lan metode uji coba sing ketat lan sampurna.

company img

Sacara rumit nggawe produk audio profesional merek terkenal dhewe sing dipimpin TRS. Suwene wis pirang-pirang taun, Lingjie tetep nggunakake konsep merek "Nggawe sistem peralatan profesional sing cocog kanggo manungsa", kanthi organik nggabungake kemajuan sosial, pangembangan perusahaan lan peningkatan kapasitas karyawan, lan kanthi sukses menangake "Ten Ten Merk Kompetitif ing Lampu" lan Industri Audio "lan" Perusahaan Terkenal Guangdong "lan serangkaian penghargaan.

what we do

Apa sing Kita Laku

icon

Lingjie wis dingerteni dening pangguna ing omah lan ing luar negeri kanthi prinsip bisnis sing profesional, darmabakti, jujur, lan inovatif, produk sing hemat biaya, strategi pasar sing ketat lan standar, lan layanan sawise-penjualan sing lengkap lan akeh. Produk, layanan lan solusi kalebu peralatan audio karaoke, peralatan audio profesional, mixer lan peralatan periferal lan lapangan liyane. Toko penjualan lan layanan wis nyakup sebagian besar provinsi lan kutha ing China, lan akeh negara lan wilayah ing saindenging jagad, lan setya nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan Cepet lan berkualitas tinggi.

Apa sing Kita Laku

icon

Lingjie wis dingerteni dening pangguna ing omah lan ing luar negeri kanthi prinsip bisnis sing profesional, darmabakti, jujur, lan inovatif, produk sing hemat biaya, strategi pasar sing ketat lan standar, lan layanan sawise-penjualan sing lengkap lan akeh. Produk, layanan lan solusi kalebu peralatan audio karaoke, peralatan audio profesional, mixer lan peralatan periferal lan lapangan liyane. Toko penjualan lan layanan wis nyakup sebagian besar provinsi lan kutha ing China, lan akeh negara lan wilayah ing saindenging jagad, lan setya nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan Cepet lan berkualitas tinggi.

what we do

Filsafat Bisnis Kita

icon

Sawise pirang-pirang taun akumulasi lan pembangunan ing industri, Lingjie wis tuwuh saka sawetara tim mung sawetara wong menyang klompok meh 100 wong saiki. Reputasi industri uga saya tambah saben taun, kinerja dodolan bola-bali entuk asil sing apik, omzet ing taun 2020 wis ngluwihi $ 15.000.000! Apamaneh, tingkat pertumbuhan kinerja penjualan ing pasar jaban rangkah utamane luar biasa, sing ora bisa dipisahake karo filosofi bisnis "komitmen terus-terusan kanggo merek, kualitas, profesionalisme, lan layanan".

Our business philosophy (1)
Our business philosophy (2)
Our business philosophy (3)
Our business philosophy (2)
Our business philosophy (5)
Our business philosophy (6)
Our business philosophy (9)
Our business philosophy (8)
Our business philosophy (7)