banner-1
banner-2
banner-3

Napa PILIH KAMI?

Komitmen kanggo merek, kualitas, profesionalisme lan layanan!

index_product_01

GL SERIES LINE ARRAY

Sistem larik multi-guna sing efektif biaya

index_product_02

G SERIES ARRAY LINE

Tingkat penet swara amba, lair amarga kinerja

Babagan Kita

Swara Kulo, Swara Jagad

Foshan Lingjie Pro Audio Co., Ltd. (biyen diarani Guangzhou Lingjie Audio Co., Ltd.) didegaké ing taun 2003. Minangka perusahaan teknologi tinggi nggabungake R&D lan produksi panggung profesional, ruang konferensi lan audio KTV. Komitmen kanggo nyedhiyakake keunggulan ing kualitas merek lan layanan Profesional. Saiki, kita wis ngembangake kerjasama teknis karo akeh perusahaan domestik lan manca negara. Kanthi filosofi bisnis perintis lan inovatif, desain produk unik, syarat kualitas kanggo keunggulan, lan metode uji coba sing ketat lan sampurna.

KATEGORI PRODUK

Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun