EOS Series 12-inch sistem jangkep rong arah kanthi speaker daya tinggi driver neodymium

Aplikasi: Macem-macem ruangan KTV mewah, klub pribadi mewah.

Kinerja swara: Treble lumrahe lumut, frekuensi panengah luwih kenthel, lan frekuensi kurang akeh lan kuat;


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

EOS seri 10/12 inci woofer daya tinggi efisiensi tinggi, diaphragm polietilen diaphragm bentuk dering 1,5 inci, tweeter kompresi NdFeB, kabinet nggunakake splint 15mm, permukaan sing diobati nganggo cat tahan aus.

Sudut jangkoan 80 ° x 70 ° entuk respon aksial lan sumbu off-axis sing lancar.

Teknologi divisi frekuensi dirancang kanggo ngoptimalake respon frekuensi lan ningkatake kinerja vokal pertengahan.

Model produk: EOS-10

Tipe sistem: 10-inci, 2-arah, bayangan frekuensi kurang

Konfigurasi: woofer 1x10 inci (254mm) / Tweeter 1x1,5 inci (38.1mm)

Tanggepan frekuensi: 60Hz-20KHz (+ 3dB)

Sensitivitas: 97dB

Impedansi nominal: 8Ω

SPL maksimal: 122dB

Daya dirating: 300W

Sudut jangkoan: 80 ° x 70 °

Ukuran (HxWxD): 533mmx300mmx370mm

Bobot net: 16,6kg

Technical parameter a

Model produk: EOS-12

Tipe sistem: 12 inci, 2 arah, bayangan frekuensi kurang

Konfigurasi: woofer 1x12 inci (304.8mm) / Tweeter 1x1,5 inci (38.1mm)

Tanggepan frekuensi: 55Hz-20KHz (+ 3dB)

Sensitivitas: 98dB

Impedansi nominal: 8Ω

SPL maksimum: 125dB

Daya dirating: 500W

Sudut jangkoan: 80 ° x 70 °

Ukuran (HxWxD): 600mmx360mmx410mm

Bobot net: 21,3kg

Technical parameter

Proyek KTV kamar sing dhuwur, EOS-12 duwe kaluwihan nyanyi kanthi frekuensi frekuensi sing gampang lan apik, interpretasi sing apik saka pesona akustik!

EOS-12
EOS-12-2

Paket:

Ngadhepi masalah impor, kajaba kualitas, apa sampeyan bakal ragu-ragu duwe kemasan masalah maneh. Sajrone transportasi jarak adoh, sampeyan wedi yen kemasan sing ora apik bakal nyebabake kerusakan produk speaker. Sampeyan bisa yakin babagan masalah iki. Karton kita digawe saka kertas kraft impor kanthi ketebalan 7 lapisan. Kothak njaba ditutupi kanthong plastik utawa film regangan supaya ora udan, lembab, lan reged sajrone transportasi mula ora bisa matesi dodolan sekunder. Subwoofer sing luwih gedhe bisa dikemas dening palet kayu supaya ora tabrakan lan rusak nalika nangani amarga bobot awak sing gedhe banget. Tujuane kanggo nglindhungi speaker lan nyedhiyakake gambar lan swara sing paling apik kanggo para pelanggan. Produk minangka dhasar, lan swara iku nylametake kita. Aja lali Wiwitane, coba tenaga rajin!

Package

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun