Periferal Elektronik

  • Four in eight out channels digital audio processor

    DAP SERIES Papat saka wolu saluran audio prosesor digital

    Prosesor Seri DAP

    Ø Prosesor audio kanthi pamroses sampling 96KHz, prosesor DSP presisi tinggi 32, lan konverter 24 / bit A / D lan D / A berkinerja tinggi, njamin kualitas swara dhuwur.

    Ø Ana macem-macem model 2 in 4 out, 2 in 6 out, 4 in 8 out, lan macem-macem jinis sistem audio bisa digabung kanthi fleksibel.

    Ø Saben input dilengkapi persamaan grafis 31 band GEQ + 10-band PEQ, lan output dilengkapi PEQ 10-band.

    Ø Saben saluran input nduweni fungsi gain, phase, delay, lan bisu, lan saben saluran output duwe fungsi gain, phase, divisi frekuensi, watesan tekanan, bisu, lan wektu tundha.

    Ø Wektu tundha output kanggo saben saluran bisa diatur, nganti 1000MS, lan langkah nyetel minimal yaiku 0,021MS.

    Ø Saluran input lan output bisa ngerteni rute lengkap, lan bisa nyinkronake macem-macem saluran output kanggo nyetel kabeh parameter lan fungsi salinan parameter saluran

     

  • X5 function karaoke KTV digital processor

    DSP-8600 X5 fungsi prosesor karaoke KTV digital

    Seri produk iki minangka prosesor karaoke kanthi fungsi prosesor speaker, saben bagean fungsi bisa diatur kanthi bebas.

    Adopsi data bus canggih 24BIT lan arsitektur 32BIT DSP.

    Saluran input musik dilengkapi 7 band persamaan parametrik.

    Saluran input mikropon diwenehake karo 15 segara saka persamaan parametrik.

  • 8 channels output intelligent power sequencer power management

    X-108 8 saluran ngasilake manajemen daya sequencer tenaga cerdas

    Fitur: Khusus dilengkapi layar tampilan LCD TFT 2 inci, gampang dingerteni indikator status saluran saiki, voltase, tanggal lan wektu kanthi nyata. Bisa nyedhiyakake 10 output saluran ngoper sekaligus, lan wektu tundha mbukak lan nutup saben saluran bisa disetel kanthi sewenang-wenang (kisaran 0-999 detik, unit nomer loro). Saben saluran duwe setelan Bypass independen, sing bisa dadi ALL Bypass utawa Bypass kapisah. Kustomisasi eksklusif: fungsi ngalih wektu. Chip jam internal, sampeyan ...
  • Professional home karaoke KTV wireless microphone set wireless handheld micro

    MC-9500 Mikrofon nirkabel karaoke KTV omah profesional nyetel mikro genggam nirkabel

    Karakteristik kinerja: Teknologi sensitif tangan manungsa sing dipatenake pisanan ing industri, mikropon kanthi otomatis bisu sajrone 3 detik sawise godhong tangan (arah apa wae, sudut bisa diselehake), kanthi otomatis ngirit energi sawise 5 menit lan mlebu ing siyaga, lan kanthi otomatis dipateni sawise 15 menit lan rampung mateni daya. Konsep mikropon nirkabel cerdas lan otomatis Kabeh struktur sirkuit audio anyar, ...
  • Professional home karaoke KTV wireless microphone set wireless mic transmitter

    MC8800 Mikrofon nirkabel karaoke KTV omah profesional nyetel pemancar mik nirkabel

    Indikator sistem Rentang frekuensi radio: 645.05-695.05MHz (Saluran: 645-665, saluran B: 665-695) Bandwith sing bisa digunakake: 30MHz saben saluran (total 60MHz) Cara modulasi: Modulasi frekuensi FM Nomer saluran: cocog frekuensi otomatis infrared 200 saluran Suhu operasi: minus 18 derajat Celcius nganti 50 derajat Celsius Squelch: deteksi swara otomatis lan kode ID digital squelch Offset: 45KHz Rentang dinamis:> 110dB Tanggepan audio: 60Hz-18KHz Sinyal-swara-lengkap ...
  • Professional portable wireless microphone set wireless lapel microphone system

    LIVE-200 Mikrofon nirkabel portabel profesional nyetel sistem mikropon lapel nirkabel

    PANANGGUL Frekuensi frekuensi: 740—800MHz Nomer saluran sing bisa disetel: 100 × 2 = 200 Mode geter: stabilitas frekuensi sintesis Frekuensi PLL: ± 10ppm; Mode panampa: konversi superheterodyne dobel; Jinis keragaman: tuning dobel resepsi Panrima pilihan otomatis Sensitivitas panrima: -95dBm Audio Frequency 60Hz (Ngalih Daya A ...
  • 7.1  8-channels three in one out high fidelity home theater decoder with karaoke processor

    CT-9800 + 7.1 8-saluran telung decoder teater kasetyan dhuwur kanthi prosesor karaoke

    • Solusi sampurna kanggo sistem Karaoke & Cinema.

    • Kabeh DOLBY, DTS, 7. 1 decoder didhukung.

    • LCD warna 65.5K piksel 4 inci, panel tutul, opsional ing basa Cina lan Inggris.

    • 3-in-1-out HDMI, konektor opsional, koaksial lan optik.

  • 5.1 6- channels high fidelity home theater decoder with karaoke processor

    CT-9500 5.1 6- decoder teater omah kasetyan dhuwur kanthi prosesor karaoke

    • Kombinasi sampurna saka efek KTV profesional lan prosesor dekoding audio bioskop 5.1.

    • Mode KTV lan mode bioskop, saben paramèter saluran sing gegandhengan bisa diatur kanthi independen.

    • Nganggo DSP pitungan dhuwur kinerja dhuwur 32-bit, rasio AD-DA-kanggo-swara profesional AD / DA, lan nggunakake sampling digital murni 24-bit / 48K.