J SERIES speaker multifungsi jangkauan rong arah 15 inci kanggo greja

Speaker jarak jauh profesional seri J kalebu speaker 10 ~ 15-inch, sing kasusun saka driver frekuensi rendah sing kuat lan driver kompresi frekuensi dhuwur sing dipasang ing langsung 90 ° x 50 ° / 90 ° x 60 ° sungu. Tanduk frekuensi dhuwur bisa diputer, dadi kabinet multi-sudhut bisa dilebokake kanthi horisontal utawa vertikal, lan ndadekake sistem luwih ringkes. Ndhaptar ing sistem penguatan swara seluler ing njaba, monitor panggung, bar acara njero ruangan, KTV lan sistem instalasi tetep, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Konfigurasi unit berkualitas tinggi, kothak splint kekuatan dhuwur

Titik gantung pirang-pirang kerja sama karo dhukungan, operasi sing gampang lan cepet

Periode jaminan kualitas dawa: jaminan kualitas lan kapercayan

Lingkup aplikasi

Digunakake kanggo tulangan swara jangkauan lengkap, kamar pribadi karaoke canggih, goyang alon

Aula multi-fungsi, klub hotel mewah

Kinerja komersial seluler, penguatan band lan speaker panggung

Model produk: J-10

Daya dirating: 250W

Tanggepan frekuensi: 65Hz-20KHz

Konfigurasi: 1 × 1 ”unit frekuensi dhuwur sing dikompres

1 × 10 inci unit frekuensi kurang

Sensitivitas: 96dB

SPL maksimum: 128dB

Impedansi nominal: 8Ω

Sudut jangkoan: 90 ° × 50 °

Ukuran (WxHxD): 315x490x357mm

Bobot: 17Kg

12-inch-two-way-full-range-professional-speaker1
12-inch-two-way-full-range-professional-speaker

Model produk: J-11

Konfigurasi:

Driver LF 1x11 inci (koil suara 75mm)

Driver HF 1x1.75 inci (koil swara 44.4mm)

Tanggepan frekuensi: 50Hz-19KHz (+ 3dB) 

Daya dirating: 300W                    

Sensitivitas: 96dB

SPL maksimum: 124dB

Sudut jangkoan: 90 ° × 60 °

Impedansi Nominal: 8Ω

Ukuran (WxHxD): 330mm × 560mm × 350mm

Bobot: 17,5kg

Model produk: J-12

Konfigurasi: Driver LF 1X12 "(koil swara 75mm)

Driver 1X1.75 "HF (koil swara 44.4mm)

Tanggepan frekuensi: 60Hz-20KHz 

Daya dirating: 450W

Kekuwatan puncak: 1800w                    

Sensitivitas: 98dB

SPL maksimum: 126dB

Sudut jangkoan: 90 ° × 60 °

Impedansi Nominal: 8Ω

Ukuran (WxHxD): 350mm × 600mm × 375mm

Bobot: 21,5kg

12-inch-two-way-full-range-professional-speaker1
12-inch-two-way-full-range-professional-speaker

Model produk: J-15

Konfigurasi: Driver LF 1x15 "(koil suara 75mm)

Driver 1x3 "HF (koil suara 75mm)

Tanggepan frekuensi: 55Hz-18KHz 

Daya dirating: 500W           

Sensitivitas: 99dB

SPL maksimum: 128dB

Sudut jangkoan: 80 ° × 60 °

Impedansi Nominal: 8Ω

Ukuran (WxHxD): 435mm × 705mm × 445mm

Bobot: 32,5kg

Case project1: Digunakake minangka monitor
Eksposisi Hortikultura Internasional YangZhou
Kanggo nganakake acara hortikultura, pambangunan taman kasebut minangka jaminan lan proyek inti paling utama. Syarat kanggo peralatan periferal padha ketat. Mula, China Pavilion ing Eksposisi Hortikultura Dunia Yangzhou milih TRS AUDIO, merek Lingjie Enterprise sawise pilihan peralatan audio

Speaker utama: speker garis ganda 10-inch G-20

Subwoofer ULF: subwoofer 18-inch G-20SUB

Monitor panggung: Speaker monitor profesional 12-inch J-12

Amplifier: DSP digital power amplifier TA-16D

dual 10-inch line array speaker G-20

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun