• 800W 2 channels pro sound amplifier

    CA SERIES 800W 2 saluran ampli swara pro

    Seri CA minangka set ampli daya kinerja tinggi sing dirancang khusus kanggo sistem kanthi sarat swara sing dhuwur banget. Nggunakake sistem adaptor daya tipe CA, sing nyuda konsumsi AC saiki lan nambah efisiensi sistem pendinginan. Kanggo nyedhiyakake output stabil lan nambah reliabilitas operasi peralatan, seri CA duwe 4 model produk, sing bisa menehi pilihan daya output saka 300W nganti 800W saben saluran, yaiku pilihan sing akeh banget. Sanalika, seri CA nyedhiyakake sistem profesional sing lengkap, sing nambah kinerja lan mobilitas peralatan.