Kabar

  • Sinau babagan peralatan audio sing dibutuhake kanggo konser

    Sinau babagan peralatan audio sing dibutuhake kanggo konser

    Kanggo nduwe konser sing sukses, duwe peralatan swara sing tepat iku penting banget.Kualitas swara bisa nemtokake pengalaman kanggo pemain lan pamirsa.Apa sampeyan musisi, organizer acara utawa insinyur swara, ngerti peralatan audio sing sampeyan butuhake ...
    Waca liyane
  • Pamilihan peralatan audio ruangan

    Pamilihan peralatan audio ruangan

    Nalika nerangake seneng njobo gedhe, duwe peralatan audio tengen bisa nggawe kabeh prabédan.Apa sampeyan dadi tuan rumah barbekyu latar mburi, perjalanan kemah, utawa mung santai ing kebon sampeyan, duwe peralatan swara ruangan sing sampurna bisa nambah pengalaman ...
    Waca liyane
  • Tahap ngarep lan mburi ing jagad audio

    Tahap ngarep lan mburi ing jagad audio

    Ing sistem swara, tataran ngarep lan mburi minangka rong konsep penting sing nduweni peran penting kanggo nuntun aliran sinyal audio.Ngerteni peran panggung ngarep lan mburi iku penting kanggo mbangun sistem audio sing bermutu.Artikel iki bakal ngrembug babagan ...
    Waca liyane
  • Indikator audio

    Indikator audio

    Sistem swara minangka bagean penting ing urip kita, duwe peran penting ing hiburan omah lan produksi musik profesional.Nanging, kanggo umume wong, milih peralatan audio sing tepat bisa uga mbingungake.Ing tweet iki, kita bakal njelajah sawetara indikator utama babagan swara kanggo mbantu sampeyan ...
    Waca liyane
  • Apa prabédan ing kualitas swara antarane TCTerms rega beda?

    Apa prabédan ing kualitas swara antarane TCTerms rega beda?

    Ing pasar audio saiki, konsumen bisa milih saka macem-macem produk audio, kanthi rega saka puluhan nganti ewu dolar.Nanging, kanggo akeh wong, dheweke bisa uga kepengin weruh bedane kualitas swara ing antarane speaker sing beda-beda regane.Ing artikel iki, kita bakal nerangake ...
    Waca liyane
  • Poin lan pertimbangan kanggo milih tweeter kanggo speaker rong arah

    Poin lan pertimbangan kanggo milih tweeter kanggo speaker rong arah

    Tweeter saka speaker loro-lorone nduweni tugas penting kabeh band frekuensi dhuwur.Sawijining tweeter bagean speaker kanggo nanggung kabeh daya saka bagean frekuensi dhuwur, supaya tweeter iki ora overloaded, supaya sampeyan ora bisa milih tweeter karo titik silang kurang, yen sampeyan milih ...
    Waca liyane
  • Carane Power Sequencer Ngapikake Kinerja Sistem Audio

    Carane Power Sequencer Ngapikake Kinerja Sistem Audio

    Kanggo pamula ing sistem audio, konsep sequencer daya bisa katon ora pati ngerti.Nanging, peran ing sistem audio ora bisa dipungkiri.Artikel iki nduweni tujuan kanggo ngenalake carane sequencer daya ngoptimalake kinerja sistem audio, mbantu sampeyan ngerti lan ngetrapake piranti penting iki.I. Bas...
    Waca liyane
  • Ngumumake Power Amplifier: Kepiye cara ngevaluasi apik utawa ala?

    Ngumumake Power Amplifier: Kepiye cara ngevaluasi apik utawa ala?

    Ing jagad penggemar audio lan profesional, amplifier duwe peran penting.Dheweke ora mung minangka bagean saka sistem audio, nanging uga dadi tenaga pendorong sinyal audio.Nanging, nemtokake kualitas amplifier dudu tugas sing gampang.Ing artikel iki, kita bakal nliti fitur utama ...
    Waca liyane
  • Daya saka 5.1 / 7.1 Home Theater Amplifier

    Daya saka 5.1 / 7.1 Home Theater Amplifier

    Hiburan ing omah wis berkembang, lan uga mbutuhake pengalaman audio sing immersive.Ketik dunyo 5.1 lan 7.1 home theater amplifier, miwiti petualangan sinematik langsung ing ruang tamu.1. Surround Sound: Piandel diwiwiti kanthi swara surround.Sistem 5.1 kalebu limang speaker ...
    Waca liyane
  • Peran Penting Sistem Audio ing Bioskop Ngarep

    Peran Penting Sistem Audio ing Bioskop Ngarep

    Kanthi kemajuan teknologi sing terus-terusan, teater omah wis dadi bagean sing ora bisa dipisahake saka rumah tangga modern.Ing wilayah pemborosan audio-visual iki, sistem audio mesthi dadi salah sawijining unsur sing paling penting ing teater ngarep.Dina iki, ayo goleki makna ...
    Waca liyane
  • Pesona sound system

    Pesona sound system

    Audio, piranti sing katon prasaja iki, sejatine minangka bagean penting ing urip kita.Apa ing sistem hiburan ngarep utawa panggonan konser profesional, swara main peran wigati ing ngirim swara lan mimpin kita menyang donya swara.Didorong dening teknologi modern, teknologi audio tetep ...
    Waca liyane
  • Apa swara surround virtual

    Apa swara surround virtual

    Ing implementasine swara surround, Dolby AC3 lan DTS duwe karakteristik sing mbutuhake macem-macem speaker sajrone puter maneh.Nanging, amarga alasan rega lan papan, sawetara pangguna, kayata pangguna komputer multimedia, ora duwe speaker sing cukup.Ing wektu iki, perlu teknologi sing ...
    Waca liyane