Kabar

  • Jadwal Liburan Dina Nasional China

    Jadwal Liburan Dina Nasional China

    73 taun pacoban lan rekasa 73 taun kerja keras Taun-taun ora nate biasa, kanthi kapinteran ing ati asli Ngeling-eling mangsa kepungkur, getih lan kringet taun makmur gumebyar Delengen saiki, Cina munggah gunung gunung lan kali. indah Setiap saat patut dikenang...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka Speakers Embedded

    Kaluwihan saka Speakers Embedded

    1. Speaker semat digawe karo modul terpadu.Sing tradisional digawe karo sawetara sirkuit nggedhekake lan filter.2. Woofer speaker sing ditempelake ditondoi dening perawatan bionik bahan polimer sing disuntikake polimer sing unik kanggo mbentuk diafragma panel datar kanthi telung dimensi ...
    Waca liyane
  • Carane milih speaker kualitas dhuwur?

    Carane milih speaker kualitas dhuwur?

    Kanggo penyayang musik, perlu banget duwe speaker sing berkualitas tinggi, dadi kepiye carane milih?Dina iki Lingjie Audio bakal nuduhake sepuluh poin karo sampeyan: 1. Kualitas swara nuduhake kualitas swara.Uga dikenal minangka timbre / fret, ora mung nuduhake kualitas timbre, nanging uga kejelasan utawa ...
    Waca liyane
  • Penguat daya gedhe profesional anyar!

    Penguat daya gedhe profesional anyar!

    New comer profesional big power amplifier HD Series Feature: 1)Kuwat, stabil, kualitas swara apik, entheng, cocok kanggo bar, pagelaran panggung gedhe, wedding, KTV, etc.;Aluminium alloy wire drawing panel proses anodizing, diamond line tampilan unik desain paten;2) Aplikasi...
    Waca liyane
  • Seneng-seneng ing PARTY K

    Seneng-seneng ing PARTY K

    PARTY K padha karo versi KTV sing ditingkatake.Iki nggabungake nyanyi, pesta lan bisnis.Iku luwih pribadi tinimbang bar, nanging luwih bisa dimainake tinimbang KTV.Iku kalebu budaya fashion, budaya pasuryan, budaya produksi, budaya kustomisasi, etc., nggabungake akeh unsur KTV massal-sade, bus ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti cara kerja crossover speaker?

    Apa sampeyan ngerti cara kerja crossover speaker?

    Nalika muter musik, angel kanggo nutupi kabeh pita frekuensi kanthi mung siji speaker amarga kapasitas lan watesan struktur speaker. Yen kabeh pita frekuensi dikirim langsung menyang tweeter, mid-frekuensi, lan woofer, "sinyal keluwihan" "sing ana ing njaba frekuensi ...
    Waca liyane
  • Jadwal preian Festival Mid-Autumn

    Jadwal preian Festival Mid-Autumn

    10~11 Sep 2022,total 2 dina prei Bali mangkat kerja tanggal 12 Sep 2022 Ing acara reuni Mid-Autumn Festival, TRS AUDIO ngaturaken sugeng riyadi, rencang-rencang lan mitra kerja sedaya.
    Waca liyane
  • Apa speaker jarak lengkap?

    Apa speaker jarak lengkap?

    Apa speaker jarak lengkap?Kanggo ngerti apa speaker lengkap, sampeyan kudu sinau babagan swara manungsa.Frekuensi swara diukur ing Hertz (Hz), utawa kaping pirang-pirang sinyal audio mundhak banjur mudhun sajrone detik.Speaker berkualitas...
    Waca liyane
  • 1. Apa bedane paling gedhe antarane speaker karaoke lan speaker home theater?

    1. Apa bedane paling gedhe antarane speaker karaoke lan speaker home theater?

    1. Apa bedane paling gedhe antarane speaker karaoke lan speaker home theater?Kaya sepatu, kita bisa mbagi sepatu dadi sepatu lelungan, sepatu hiking, sepatu lari, sepatu skateboard, sepatu kets, lan liya-liyane miturut kabutuhan, lan sepatu olahraga uga bisa dipérang miturut macem-macem bal ...
    Waca liyane
  • [TRS AUDIO] 7.1 Sistem Bioskop Ngarep&Karaoke ndhukung balai multi-fungsi saka biro keamanan umum ing Chizhou Anhui.

    [TRS AUDIO] 7.1 Sistem Bioskop Ngarep&Karaoke ndhukung balai multi-fungsi saka biro keamanan umum ing Chizhou Anhui.

    [TRS AUDIO] 7.1 Sistem Bioskop Ngarep&Karaoke ndhukung balai multi-fungsi saka biro keamanan umum ing Chizhou Anhui.Latar mburi proyek Jeneng Proyek: Aula Multifungsi Biro Keamanan Umum ing Chizhou Anhui Lokasi Proyek: Kota Chizhou, Provinsi Anhui Lingkup Proyek: Lec...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu ditindakake yen swara surround ing Home Movie K kurang?

    Apa sing kudu ditindakake yen swara surround ing Home Movie K kurang?

    Sistem K bayangan omah wis mlebu ing omah mayoritas pangguna.Sawetara pangguna kadhangkala nemokake swara surround cilik, nanging ora ngerti apa sing nyebabake, apa maneh carane ngatasi.Dadi dina iki Lingjie bakal nuduhake karo sampeyan solusi sing cocog., ayo ndelok bareng...
    Waca liyane
  • [Ketrampilan nggawe urip luwih apik] TRS G-20 dual 10" line array miwiti Kegiatan Pendidikan Vokasional Dujiangyan!

    [Ketrampilan nggawe urip luwih apik] TRS G-20 dual 10" line array miwiti Kegiatan Pendidikan Vokasional Dujiangyan!

    Kegiatan Pendidikan Vokasi resmi dibukak Buruh mulya lan ketrampilan sing aji.Kanggo nduduhake kanthi lengkap konsep sekolah "kabeh wong bisa dadi bakat lan kabeh wong bisa ngembangake bakate" ing pendidikan kejuruan menengah, kita bakal nindakake j...
    Waca liyane