TR SERIES Speaker dual-arah rong inci kanthi driver impor

Speaker seri rong arah TR seri dikembangake khusus lan diteliti dening tim Lingjie Audio R&D kanggo macem-macem kamar, bar, lan aula multi-fungsi KTV. Speaker digawe saka woofer 10-inch utawa 12-inch kanthi daya dhuwur lan kinerja frekuensi rendah sing kebak lan kenthel ditambah tweeter impor. Treble kanthi alami dibunderaké, julat tengah luwih kenthel, lan frekuensi kurang kuat, kanthi desain kabinet sing cukup, kanggo memenuhi syarat daya sing luwih gedhe.


Detail Produk

Tag Produk

Model produk: TR-10

Tipe sistem: 10-inch speaker rong arah

Tanggepan frekuensi: 60Hz-20KHz

Daya dirating: 300W

Daya puncak: 600W

Sensitivitas: 97dB

Impedansi nominal: 8Ω

Mode sambungan input: 2 * speakon NL4

Ukuran (WxHxD): 305x535x375mm

Bobot net: 18.5kg

TR-series-TRS1
TR-series-TRS1 (1)

Model produk: TR-12

Tipe sistem: Speaker 12-way full-way

Tanggepan frekuensi: 55Hz-20KHz

Daya dirating: 400W

Daya puncak: 800W

Sensitivitas: 98dB

Impedansi nominal: 8Ω

Mode sambungan input: 2 * speakon NL4

Ukuran (WxHxD): 375x575x440mm

Bobot net: 22kg

Ditampilake ing cahya & swara Pro 2021 minangka comer anyar, desain unik, konfigurasi unit impor, kualitas swara sing apik banget sing ditrima saka klien! 

12-Inch Two-Way Full-Range Speaker With Imported Driver-1
12-Inch Two-Way Full-Range Speaker With Imported Driver-2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun