G Series Dual 10-inch sistem speaker speaker larik tingkat lengkap karo driver neodymium

Karakteristik sistem:

• Daya dhuwur, distorsi ultra-endhek

• Ukuran cilik lan transportasi sing trep

• Unit driver NdFeB driver

• Desain instalasi multi-tujuan

• Cara angkat sampurna

• Instalasi luwih cepet

• Kinerja mobilitas sing unggul


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Seri G minangka sistem speaker speaker larik rong arah. Speaker larik baris iki nduweni performa dhuwur, daya dhuwur, direktifitas dhuwur, multi-tujuan, lan desain kabinet sing kompak banget.

Seri G nyedhiyakake single 10-inch utawa pindho 10-inch (75mm coil swara) bass boron besi neodymium berkualitas tinggi, tweeter modul driver kompresi 1 X 3 inci (75mm (75mm voice 75), minangka produk paling anyar saka Lingjie Pro Audio ing sistem kinerja profesional. Desain unit unik lan bahan anyar kanthi efektif bisa nambah daya beban unit kasebut, sing luwih cocog digunakake ing kahanan daya dhuwur kanggo wektu sing suwe, supaya proses panggunaan unit bisa nggayuh kasetyan sing dhuwur, frekuensi lebar, lan dhuwur tekanan swara! Tanduran bebas gelombang distorsi. Iki nduweni arahan sing apik kanggo penguatan swara jarak adoh, lapangan swara tulangan swara seragam, lan gangguan swara mung sithik, sing bisa ningkatake kasetyan sumber swara. Direktori vertikal landhep banget, Swara kanggo nggayuh area pamirsa sing cocog kuwat, kisaran proyeksi adoh banget, lan level tekanan swara ing area amba ganti. Kanthi G-10B / G-20B, G-18SUB bisa digabung dadi sistem performa sing ukurane cilik lan medium.

Kabinet seri G digawe saka kayu lapis birch kerapatan tinggi multi-lapisan 15mm, lan katon minangka penyemprotan cat poliurea ireng sing padhet. Bisa tahan kahanan sing paling abot lan bisa digunakake ing njaba ruangan. Bolong baja saka speker rampung nganggo lapisan bubuk kelas komersial kanthi resistensi banyu sing dhuwur banget. Seri G nduweni kinerja lan keluwesan kelas siji. Bisa digunakake kanggo panggunaan seluler utawa instalasi tetep. Bisa ditumpuk utawa digantung. Duwe macem-macem panggunaan, kayata pertunjukan tur, konser, bioskop, omah opera, lan liya-liyane. Uga bisa disorot ing macem-macem aplikasi rekayasa lan kinerja seluler. Iki minangka pilihan lan produk investasi pertama.

Papan aplikasi:

※ Papan rapat cilik lan medium.

※ Sistem AV seluler lan tetep.

※ Zona tengah lan zona sisi ngisi sistem ukuran medium.

Center Pusat Seni Pertunjukan lan Aula Multifungsi.

※ Sistem taman hiburan lan gym sing disebar.

※ Bar lan klub ※ Instalasi tetep, lsp.

Model speaker G-10 G-20
Jinis speaker larik linier 10 inci tunggal speker linier linier 10-inch
Jinis unit 1X10 inci (koil swara 75mm) woofer anti banyu boron neodymium 2X10 inci (koil swara 75mm) woofer anti banyu boron neodymium
1X3 inci (koil swara 75mm) tweeter kompresi boron besi neodymium 1X3 inci (koil swara 75mm) tweeter kompresi boron besi neodymium
Tanggepan frekuensi LF: 70-1.8KHz HF: 900Hz-18KHz LF: 50-1.4KHz HF: 900Hz-18KHz
Daya dirating LF: 350W, HF: 100W LF: 700W, HF: 100W
Sensitivitas LF: 96dB, HF: 112dB LF: 97dB, HF: 112dB
SPL maksimal LF: 134dB HF: 138dB LF: 136dB HF: 138dB
Impedansi nominal 16Ω 16Ω
Antarmuka input 2 Neutrik 4 soket 2 Neutrik 4 soket
Pelapisan cat polurea tahan nganggo ireng cat polurea tahan nganggo ireng
Bolong baja bolong baja berlubang nganggo katun bolong khusus ing lapisan njero bolong baja berlubang nganggo katun bolong khusus ing lapisan njero
Angle nambah 0 derajat nganti 15 derajat bisa disetel 0 derajat nganti 15 derajat bisa disetel
Sudut jangkoan (H * V) 110 ° x15 ° 110 ° x15 °
Ukuran (WxHxD) 550x275x350mm 650x280x420mm
Bobot net 23kg 30,7kg
Model speaker G-10B G-20B G-18B
Jinis Subwoofer larik linier 15 inci Subwoofer larik linier 15 inci Subwoofer 18 inci tunggal
Jinis unit 2x15-inch (100mm koil swara) unit anti banyu ferit 2x15-inch (100mm koil swara) unit anti banyu ferit 18-inch (100mm koil swara) unit anti banyu ferit
Tanggepan frekuensi 38-200Hz 38-200Hz 32-150Hz
Daya dirating 1200W 1200W 700W
Sensitivitas 98dB 98dB 98dB
SPL maksimal 135dB 135dB 135dB
Impedansi nominal
Antarmuka input 2 Neutrik 4 soket 2 Neutrik 4 soket 2 Neutrik 4 soket
Pelapisan cat polurea tahan nganggo ireng cat polurea tahan nganggo ireng cat polurea tahan nganggo ireng
Bolong baja bolong baja berlubang nganggo katun bolong khusus ing lapisan njero bolong baja berlubang nganggo katun bolong khusus ing lapisan njero bolong baja berlubang nganggo katun bolong khusus ing lapisan njero
Ukuran (WxHxD) 530x670x670mm 670x530x670mm 670x550x775mm
Bobot net 65kg 65kg 55kg
project-img1
project-img2
project-img3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus menehi solusi akustik suwene 18 taun