Speaker Profesional

  • 12-inch two-way full-range speaker with imported driver

    TR SERIES Speaker dual-arah rong inci kanthi driver impor

    Speaker seri rong arah TR seri dikembangake khusus lan diteliti dening tim Lingjie Audio R&D kanggo macem-macem kamar, bar, lan aula multi-fungsi KTV. Speaker digawe saka woofer 10-inch utawa 12-inch kanthi daya dhuwur lan kinerja frekuensi rendah sing kebak lan kenthel ditambah tweeter impor. Treble kanthi alami dibunderaké, julat tengah luwih kenthel, lan frekuensi kurang kuat, kanthi desain kabinet sing cukup, kanggo memenuhi syarat daya sing luwih gedhe.

  • 12-inch two-way full-range speaker wooden box spea

    RX SERIES spea kotak kayu speaker rong arah jangkep loro-inci

    Mfitur ains:

    10 /Woofer kinerja dhuwur 12 inci.

    1,5-inch diaphragm polietilen bunder lan tweeter kompresi.

    Ing kabinet digawe saka kayu lapis birch 15 mm, lan permukaané ditambani nganggo cat semprotan tahan ireng.

    Desain sudut jangkoan 70 ° x 100 °, kanthi aksial seragam lan lancar lan sumbu mati.

    Tampilan Avant-garde, jaring wesi protèktif baja solid.

    Pamisah frekuensi sing dirancang kanthi tepat bisa ngoptimalake respon frekuensi.

  • 12-inch  Wholesale full-range pro audio system

    QS SERIES 12-inch Grosir sistem audio pro lengkap

    [QS] Speaker rong arah 10-inci lan 12-inch

    KONSTRUKTON

    Bahan Kandang: Bahan papan kerapatan tinggi.

    Kisi-kisi: bolong baja sing disemprot, jaring tahan debu akustik internal (katun keropos opsional)

    Rampung: Cat adhedhasar banyu sing tahan nganggo ireng kelas dhuwur

    Posisi Nyerahake Bagian Gantung: posisi bolongan sekrup M8

    Dhukungan Pole Moun: Dhukungan Φ35mm ing sisih ngisor

    Antarmuka: Loro soket Neutrik Speakon NL4MP

  • 12-inch two-way full-range professional speaker

    LS SERIES speaker dual-way full-range loro-inch

    [LS] Speaker rong arah 10-inci lan 12-inch

    KONSTRUKTON

    Bahan Kandang: Kayu lapis multi-lapis berkualitas tinggi

    Grille: bolong baja sing disemprot nganggo net tahan debu akustik

    Rampung: Cat adhedhasar banyu sing tahan nyandhang kopi kelas dhuwur

    Posisi Nyerahake Bagian Gantung: posisi bolongan sekrup M8

    Dhukungan Pole Moun: Dhukungan Φ35mm ing sisih ngisor

    Antarmuka: Loro soket Neutrik Speakon NL4MP

  • 15-inch two-way full-range multifunction speaker for church

    J SERIES speaker multifungsi jangkauan rong arah 15 inci kanggo greja

    Speaker jarak jauh profesional seri J kalebu speaker 10 ~ 15-inch, sing kasusun saka driver frekuensi rendah sing kuat lan driver kompresi frekuensi dhuwur sing dipasang ing langsung 90 ° x 50 ° / 90 ° x 60 ° sungu. Tanduk frekuensi dhuwur bisa diputer, dadi kabinet multi-sudhut bisa dilebokake kanthi horisontal utawa vertikal, lan ndadekake sistem luwih ringkes. Ndhaptar ing sistem penguatan swara seluler ing njaba, monitor panggung, bar acara njero ruangan, KTV lan sistem instalasi tetep, lsp.

  • 15-inch two-way full-range Multi-purpose speaker for fixed installation active speaker system

    FX SERIES Speker multi-arah jangkep rong arah rong inci kanggo sistem speaker aktif instalasi tetep

    Setelan gantung wis lengkap kanggo memenuhi pamasangan macem-macem lingkungan khusus

    Papan kekuatan dhuwur kanthi struktur gabungan sing mulus nggawe swarane luwih transparan lan jelas, lan luwih cepet

    Wangun lan struktur kothak khusus dicocogake karo bentuk kerucut unit kanthi efektif ngilangi ombak sing ana ing kothak lan nyuda polusi swara

    Informasi luwih lengkap, hubungi kita kanggo rincian liyane!

  • 12-inch two-way full-range system with neodymium driver high power speaker

    EOS Series 12-inch sistem jangkep rong arah kanthi speaker daya tinggi driver neodymium

    Aplikasi: Macem-macem ruangan KTV mewah, klub pribadi mewah.

    Kinerja swara: Treble lumrahe lumut, frekuensi panengah luwih kenthel, lan frekuensi kurang akeh lan kuat;

  • 12-inch full-range professional speaker

    C Series 12-inch speaker profesional lengkap

    Nggunakake driver kompresi presisi tinggi, nduweni arahan sing lancar, jembar lan kinerja proteksi aktif banget. Driver bass minangka sistem nyopir anyar kanthi desain terobosan sing nembe digawe dening tim Lingjie Audio R&D. Nyedhiyakake bandwidth frekuensi cendhak sing dawa, pengalaman akustik sing konsisten, lan kinerja sing sampurna tanpa speaker subwoofer.

  • 4-inch multi-loudspeakers full-range multifunction meeting speaker with imported drivers

    L SERIES speaker multifungsi multifungsi lengkap 4-inch kanggo driver sing diimpor

    Kabinet aluminium, koyo logam sing luwih kuat.

    Swarane luwih cerah lan swarane manungsa misuwur.

    Desain kabinet kompak, Awak cilik, tenaga gedhe.

    Kanthi aksesoris sing digantung, gampang dipasang.

  • 3-inch multi-loudspeakers full-range speaker conference speaker with neodymium drivers

    LN SERIES 3-inci multi-speker speaker konferensi speaker lengkap karo driver neodymium

    Kabinet kayu.

    Swarane luwih anget lan emosional.

    Desain kabinet kompak, Awak cilik, tenaga gedhe.

    Kanthi aksesoris sing digantung, gampang dipasang.

  • Dual 15-inch two-way full-range big watts speaker mobile performance sound system

    X-215 Dual 15-inch dual-way full-range watt speaker mobile sistem swara

    Konfigurasi: woofer ferit 2 × 15 inci (kumparan swara 75mm magnetik) tweeter ferit 1 × 2,8 inci (koil swara 72mm magnetik) Fitur: Speaker X-215 bisa digunakake kanggo penguatan swara venue lan macem-macem jinis kegiatan kinerja; Woofer frekuensi rendah dobel 15 inci lan tweeter kompresi film titanium 2,8 inci dipasang ing sungu direktur terus-terusan 100 ° x40 °, reproduksi swara bener, lancar, alus, lan respons sementara sing apik; Kabinet digawe saka 18mm ...
  • Dual 15-inch three-way  full-range high power Outdoor speaker mobile performance sound system

    H-285 Dual 15-inch sistem swara kinerja lengkap speaker jarak jauh

    H-285 nggunakake cangkang trapezoidal pasif rong arah, woofer ganda 15 inci nggambarake swara manungsa lan dinamika frekuensi sedheng, siji sungu 8-inch sing ditutup lengkap minangka driver frekuensi tengah kanggo nggambarake kekuwatane swara manungsa, lan siji Driver tweeter 65-inti 3-inci ora mung njamin tekanan swara lan penetrasi, nanging uga njamin kaendahan frekuensi Ultra-dhuwur. Tanduk beban frekuensi nganti-dhuwur yaiku cetakan cetakan terintegrasi, sing nduweni ciri khas kayata ...