• 10-inch three-way five units full range KTV entertainment speaker

    KTS-800 10-inch telung arah limang unit speaker hiburan KTV lengkap

    KTS-800 dilengkapi woofer ringan lan daya dhuwur 10 inci, tweeter kerucut kertas 4 × 3-inch, sing duwe kekuwatan frekuensi rendah sing kuwat, kekandelan frekuensi tengah lengkap, lan ekspresif vokal tengah lan frekuensi transparan sing transparan. Lumahing kasebut diolah nganggo kulit tahan nganggo ireng; nduweni respon aksial lan sumbu off-sumbu sing seragam lan lancar, katon avant-garde, pager pelindung baja kanthi jaring lumahing debu. Pamisah frekuensi sing dirancang kanthi tepat bisa ngoptimalake respon daya lan ...