Pembicara Hiburan

  • Dual 10-inch three-way six units full range speaker big watts home entertainment speaker system

    AD-6210 Dual 10-inch telung arah enem unit speaker lengkap watt amba sistem hiburan speaker omah

    Model: AD-6210

    Daya dirating: 350W

    Tanggepan frekuensi: 40Hz-18KHz

    Konfigurasi: Driver 2 × 10 "LF, driver 2 × 3" MF, driver 2F 3 "HF

    Sensitivitas: 98dB

    Impedansi Nominal: 4Ω

    Panyebaran: 120 ° × 100 °

    Ukuran (WxHxD): 385 × 570 × 390mm

    Bobot net: 21.5kg

    Werna: Ireng / Putih

  • 10-inch three-way full range KTV entertainment speaker system

    OK-470 10-inch sistem speaker KTV jangkep telung arah

    Speaker internal telung arah Ngesanake loro kuping, Kanggo swara sing luwih nyenengake, pamicara ora mung banter, nanging uga penting supaya swara apik. Gawe sistem peralatan profesional sing cocog karo karakteristik nyanyi Asia Wétan! Pilihan materi sing berkualitas, kerajinan sing tliti, Saben aksesoris digawe kanthi tliti, lan sawise gagal lan restart sing ora kaetung, pungkasane dipasang dadi sakabehane solid. Kita mesthi setya karo "merek, kualitas, profesionalisme lan ...
  • 10-inch three-way full range high-end KTV entertainment speaker system

    KTS-930 10-inch telung arah sistem speaker KTV kelas tinggi

    Speaker KTS-930 nggunakake teknologi Taiwan, yaiku desain sirkuit telung arah, desain tampilan unik, lan nggunakake MDF kapadhetan dhuwur miturut prinsip akustik. Rasa hirarki wis jelas. Sisih frekuensi dhuwur yaiku tweeter jinis tanduk, sing swarane bening lan padhang; unit frekuensi pertengahan kerucut kertas 4,5-inci duwe swara midrange transparan; unit frekuensi rendah 10-inci 10-inci nggunakake kerucut kertas sing diimpor lan nggunakake kapasitor impor mewah kanggo ngolah nada ...
  • 10-inch three-way five units full range KTV entertainment speaker

    KTS-800 10-inch telung arah limang unit speaker hiburan KTV lengkap

    KTS-800 dilengkapi woofer ringan lan daya dhuwur 10 inci, tweeter kerucut kertas 4 × 3-inch, sing duwe kekuwatan frekuensi rendah sing kuwat, kekandelan frekuensi tengah lengkap, lan ekspresif vokal tengah lan frekuensi transparan sing transparan. Lumahing kasebut diolah nganggo kulit tahan nganggo ireng; nduweni respon aksial lan sumbu off-sumbu sing seragam lan lancar, katon avant-garde, pager pelindung baja kanthi jaring lumahing debu. Pamisah frekuensi sing dirancang kanthi tepat bisa ngoptimalake respon daya lan ...
  • 10-inch three-way five units full range KTV entertainment speaker

    KTS-850 10-inch telung arah limang unit speaker hiburan KTV lengkap

    KTS-850 dilengkapi woofer ringan lan daya dhuwur 10 inci, tweeter kerucut kertas 4 × 3-inch, sing duwe kekuwatan frekuensi rendah sing kuwat, kekandelan frekuensi pertengahan lengkap, lan ekspresif vokal tengah lan frekuensi dhuwur transparan. Lumahing kasebut diolah nganggo kulit tahan nganggo ireng; nduweni respon aksial lan sumbu off-sumbu sing seragam lan lancar, katon avant-garde, pager pelindung baja kanthi jaring lumahing debu. Pamisah frekuensi sing dirancang kanthi tepat bisa ngoptimalake respon daya lan ...
  • 10-inch two-way full range hot sale speaker cheap home karaoke speaker

    OK-460 10-inch loro-way full speaker penjualan panas speaker karaoke murah

    Warna Speaker Loro-lorone 10 inci: Ireng lan Putih Kesan loro kuping, Kanggo swara sing luwih kepenak, speaker ora mung banter, nanging uga penting supaya swara apik. Gawe sistem peralatan profesional sing cocog karo karakteristik nyanyi Asia Wétan! Pilihan materi sing berkualitas, kerajinan sing tliti, Saben aksesoris digawe kanthi tliti, lan sawise gagal lan restart sing ora kaetung, pungkasane dipasang dadi sakabehane solid. Kita mesthi setya karo "merek, quali ...